Quote Originally Posted by ginoburian View Post
Nu am gasit nici la modelul meu 3d,nici la modelul 50PV250(la ai mei in camera)Cred ca fiind modele 2011,poate peste cateva luni pun pe site-ul lor official.Vroiam mai mult la a mei,se uita nepotumiu la desene animate 1080p,am dat jos Over the Hedge,are 3,99giga,pliaza bine dar dupa vreo 25 minute vocile lui Bruce Willis,etc se aud ragusite cu ecou.Ms mult @parpaneata
Pe LAN merge foarte bine tot ce este 1080p, chiar dupa ore bune de seriale cu SAMSUNG PC Share Manager direct de pe laptop, daca las laptopul pe LAN, daca il trec laptopul pe wireless face uneori figuri ca nu face fata ratei de transfer cerute, am schimbat routerul un Linksys GL cu un Tp-Link tl-wr1043nd tip N tocmai ca sa faca fata pe wireles, update de soft la el am facut online pe LAN o singura data cand el a detectat automat o versiune noua disponibila care a extins meniul si optiunile dar in rest nu am observat modificari in functionare. Ce modul recomandati pentru slotul Pcmcia da deschida RDS-Cablu in HD , unul bun. Multumiri.