Televizoare 3D, televiziune 3D pe satelit, formate de film acceptate, softuri noi, reglaje, etc.
Nu scriu prea multe despre model....pentru a nu suna a reclama la o anume firma producatoare. Eu am Samsung LE40C750 cu ochelarii aferenti modelelor Samsung. Firmware instalat 3003.0 din 9.11.2010. Aici se poate purta o intreaga discutie deoarece cei de la Samsung mai scot si tampenii. Posesorii stiu desigur despre ce vorbesc.
Posturi Tv ce transmit pe satelit in format 3D-side by side avem un numar de 7. Fta sau codat...sunt vizibile. Promouri la greu pe majoritatea, sport....de orice fel pe majoritatea....filme rar sau extrem de rar. In concluzie nu prea interesant.
Formatul ideal de vizionare din reteaua de calculatoare casnica sau de pe hardul extern atasat televizorului este .mkv. Filmele in acest format, 3D sbs (side by side) .mkv, desi extrem de rare pe torenti acum cateva luni....au aparut, spre bucuria mea cel putin. Un astfel de torent este
h__p://www.3dsbstorrents.com
Subtitrarile merg adaugate si pot fi vazute cu conditia ca numele fisierului .srt sa fie modificat. Trebuie sa poarte exact acelasi nume ca si filmul. Exemplu: Avatar 3D half sbs by Ionescu .mkv este filmul, Avatar 3D half sbs by Ionescu .srt va fi redenumirea fisierului tip srt. Un alt trick de vizionare a celorlalte formate este transformarea lor in mkv-uri. Testat, merg.
Cam atat! Astept sa schimbam impresii.![]()

Reply With Quote