-
Standard RSP member
Probleme card Focus in smargo+
Salutare.
De cateva zile am achizitionat un smartreader+ pentru a pune cartela de focus pe un DM800. Problema care o am si nu am gasit rezolvare inca, este ca nu reusesc sa fac sa functioneze pe imaginile noi cu OE1.6 (am incercat si cu dreamelite si gemini5.1 si cu openpli). Pe o imagine de la gemini 4.7, merge fara probleme cu setarea in cccam - SERIAL READER : /dev/usb/tts/0 smartreader+
A mai intampinat cineva problema asta? sau aveti idee din ce cauza se intampla asta?
-
Sal
Da smargo cum lai setat in Pc ?
In Pc scoate Dreambox setarea de la smargo pentru ca ai imagine cu cu OE1.6
Cu asta ai incercat ?
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
Scria asta si zi dupa ce zice
-
Standard RSP member
smargo l-am setat "dreambox", ca asa am gasit peste tot scris (daca vreau sa-l folosesc pe DM si nu pe calc). Si da, am incercat si cu /dev/ttyUSB0. La un moment dat, nu stiu cum am facut (tot citind indicatiile de pe net) si in telnet mi-a aparut ca gaseste ftdi si portul este USB0. Am facut setarile in cccam...si nimic
Last edited by delta2k2; 08-12-10 at 11:05.
Reason: Regula 12 : Quote inutil
-
Nu e bine setarea pentru Dreambox schimba Normal
Pentru imaginile cu OE1,6 pentru ca are un nou kernel
Iar in CCcam Cfg modifici asa cum tiam scris
SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
-
Standard RSP member
Asa o sa fac... sper sa se rezolve. Sunt putin nedumerit, din cauza ca la imaginea gemini 4.7 in momentul in care introduceam smargo in slot mi-l recunostea imediat, insa acum, la imagini OE1.6 (dreamelite 1.33, openpli, chiar si gemini5.1) nu mai imi arata ca il recunoaste, si nu il gasesc la device!!
-
Old Member
La Dream Elite 1.3.3 trebuie sa activezi cardreaderul pe usb: apesi de doua ori buton albastru -> Kernel Modules Manager ->Other Usb card readers chipset pl2303: yes
-
Standard RSP member
Gata, am rezolvat-o! Multumesc mult.
Problema a fost ca aveam setat pe smargo "dreambox" si nu "normal". Dar pe forumuri, nu am gasit nicaieri explicatia ca daca ai imagine OE 1.6 trebuie schimbata setarea in smargo.
-
Depinde pe ce forumuri
Aici Da