Results 1 to 7 of 7

Thread: Poate iPad inlocui laptopul ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Poate iPad inlocui laptopul ?

Intrebarea este legitima si daca este sa te iei dupa popularitatea sa imensa si ritmul de vanzare ... raspunsul este unul singur ...poate !
    Americanii isi pun cu toata seriozitatea aceasta intrebare iar Apple face totul ca raspunsul sa fie cel de mai sus ... iata si parerea lor aici

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta e pur marketing. Nu va putea inlocui un laptop. Este mult mai dificil sa scrii documente, sa faci rapoarte, sa compui e-mailuri si alte activitati necesare unui om de afaceri decat pe un laptop. Intrebati oamenii de afaceri.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default normal

Bineinteles ca poate. Daca folosesti laptopul ca sa asculti muzica, sa vezi filme, sa citesti carti si sa stai pe net. Daca il folosesti doar pt aceste lucruri, poate cu succes.
    Daca mai vrei sa faci si altceva, nu, nu poate.

PS. Nu stiu cum sta cu mailul, daca are client de email sau poti sa-l vezi doar de pe net.

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

E o prostia asta.Nu poti inlocuii un ecran de la 13-14 inch in sus cu unu de 10.Si nu prea e nici practic - m-am jucat cu unu - o mana o ai ocupata numai ca sa il tii; si mai are si vro juma' de kil!.Intradevar stie multe,poate multe da nu vad sa inlocuiasca leptop-u ( daca sant bazati astia de la Apple sa scoata Mac-urile din productie ).
    Eu cred ca e mai mult un moft IPAD-ul...

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Nu poate inlocui un laptop, asta e clar, insa inlocuieste cu succes un netbook. Pe parte multimedia, internet, jocuri dedicate, prezentari, etc e foarte bun, cu autonomie la baterie mult mai buna decat un netbook insa pana a inlocui un laptop/notebook mai are mult si bine. Primul inconvenient, si care m-a determinat pe mine sa-l vand a fost ecranul mic, al doilea ar fi proasta lor impunere de a folosi aplicatii dedicate, care in momentul de fata nu ofera multe pe parte business... cateva exemple simple, ca sa va faceti o impresie, ar fi faptul ca nu sunt aplicatii bune pentru a lucra cu documente, pe parte de grafica, sau pentru orice activitate mai profi, din puncul asta de vedere e limitat, atata sofware cat si hardware... so... nu, nu poate inlocui un laptop, doar un netbook.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mihaip - nu sunt asa multi cei descrisi de tine, iar care sunt mai au si alte preocupari, nu cred ca petrec mai mult de 30 min pe zi pt "joaca". Asa se vrea, sa fie multi si care sa-si piarda cat mai mult timp cu nimicuri, ca sa se vanda bine jucaria.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

De acord cu voi ! dar ... lumea nu este facuta numai din oameni de afaceri ! mai sint si cei care calatoresc mult ,
    citesc , asculta muzica , vad filme , se uita la stiri ... hoinaresc pe Internet , fac corespondenta cu amicii si cate altele
    fara a face din asta o activitate profesionala ! pentru ei este o excelenta solutie ...
    P.S. sint inginer cu specialitatea calculatoare ... de aceea iPad mi se pare o jucarie ... dar ce jucarie frumoasa !