La mine a intrat cineva in dream si a furat CCcam.cfg cu totul, si a trebuit sa-mi schimb contul dyndns, parola din dream si din router. asa ca! asta e.![]()
Dislikes: 0
linia era la locul ei inainte cu mult sa observi tu , asta este riscul celor ce permit sa umble oricine in dreamul lor dar si al celor ce incearca sa ajute ca mai apoi sa fie invinovatiti pe nedrept dupa ce alte persoane rauvoitoare updateaza configul
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
La mine a intrat cineva in dream si a furat CCcam.cfg cu totul, si a trebuit sa-mi schimb contul dyndns, parola din dream si din router. asa ca! asta e.![]()
greu intelegi sau poate nu vrei...
de cand am luat dreamul eu am fost singurul care a umblat in el si ma uitam in fiecare zi cu cs studio ala sau cu funshare cccam config la server sa vad ce linii am jos si cati useri sunt online.userul MINI nu EXISTA pana nu am pus cs studio........
daca ma ei cu lol cred ca incheiem socotelile aici si te avertizez ca depasesti masura , am intalnit multi care se credeau atotstiutori dar faceau greseli copilaresti in configurari ... in apararea celor spuse de mine sunt lipsa avertizarilor asupra softului la care faci referire si crede-ma ca nu ai fost tu singurul user care sa-l fi folosit .
ps. nu te obosi sa-mi raspunzi ca se apropie sarbatorile si nu am chef de cearta cu tine
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
sarbatori fericite atunci..si cum am mai spus si mai sus poate a fost doar o coincidenta ca am instalat cs ala atunci
Last edited by val; 07-12-10 at 22:13. Reason: quote inutil
sarbatori fericite si ţie ... acest topic se incheie aici