Last edited by stargate; 07-12-10 at 15:26.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
cineva a intrat pe cutie ...cu pass de la dm skimbat..poate e o coincidenta dar s-a intamplat la o sapt dupa ce am inceput sa folosesc CS studio...l-am vazut conectat..avea ip de DE.
dupa ce l-am sters si am skimbat iar pass la dm si nu am mai folosit CS nu a mai intrat.
Last edited by delta2k2; 07-12-10 at 15:41. Reason: Regula 12 : Quote inutil
de obicei cand cineva iti face dreamul iti fura CCcam.cfg pe care daca nu il poate folosi in interes propriu ( daca iti ia si user si parola de la host ) sigur posteaza liniile pe forumurile care permit acest lucru . o masura de precautie in plus este sa nu faci update la host cu inadyn-ul din dream si conditionezi linia F cu hostul celui cu care ai facut respectivul schimb in rest nimic nu este 100% sigur totul se poate decripta cu soft si cunostinte
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@ciutura - abia acum ai descoperit "America?" Un calculator/dreambox sigur e unul inchis.
cum adica ?
Last edited by delta2k2; 07-12-10 at 17:42. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Adica sa-i scoti stecheru din priza!
Atunci chiar ca nu mai poate sa-ti faca nimic
Problema ta nu e de la programul ala , ai avut un "amic" .....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
aia stiu si eu..ma gandeam cum a ajuns din moment ce aveam alta parola la dream..nu mai conteaza acum...am scapat de el
Last edited by delta2k2; 08-12-10 at 00:16. Reason: Regula 12 : Quote inutil