Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 21

Thread: Root:dreambox

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Lightbulb Root:dreambox

M-am gandit sa deschid si eu un thread pe aici in ideea ca poate gasesc pe vre-unu din lista de mai jos si isi schimba parola
    am pus un prieten ieri sa vada daca poate sa intre la mine in dm...nu de alta dar ultima data am luat un kkt de program de aici pt cccam si dupa 2 sapt m-am trezit cu un user MINI conectat.Uitati-va si voi in CCcam.cfg sa nu aveti ca mine un f: mic in fata la "MINI OSD #no"
    si acum uimitzi-va si voi cate dm am gasit in 10 minute.
    #######################################################

XXXXXXXXXXXXXX

SCHIMBATI-VA PAROLA DE LA DM!!!!
    multe sunt dm...altele sunt ceva routere cu pass dreambox.
    nu e pacat de linii ..problema e ca atunci cand te uiti si tu linistit la un film intra unu si iti sterge tot din cutie si trebuie sa pui iar imaginea pe ea.
    Last edited by delta2k2; 07-12-10 at 10:47. Reason: E mai bine aşa ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu are legatura programul cccam info

oricine pe care il ai in lista stiind Ip-ul tau poate intra in dreamul tau daca nu ai schimbata parola la dreambox sau router sau daca are putine cunostinte in linux de trecere peste parola de la dreambox
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cineva ia modificat CCcam.cfg modificand linia MINI OSD : yes in f: MINI OSD #no" , banuiesc ca a avut candva parola default la dream si cineva a beneficiat de acest lucru sau cine l-a ajutat la configurari a plantat si acea linie acolo ... nu are legatura cu CCcam Info
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ciutura , e foarte bine că atragi atenţia userilor care nu au avut timp(chef) sau nu au ştiut să-şi schimbe parola default la dream

DAR , nu mai publica liste de IP-uri in clar. Practic "oferi pe tavă" aceşti useri celor care nu au intenţii tocmai bune.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nici userii care folosesc linii care nu le apartin nu sunt tocmai onesti , dar este curios ca la cate ip-uri era acolo linia acea F nu apare publica pe net
    Last edited by stargate; 07-12-10 at 11:00.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cccam info

vrajeala aia cu f:MINI...a aparut dupa ce am inceput sa folosesc un program de aici ceva cu C... free install.Parola la dream a fost schimbata dupa instalarea imaginii/routerul avea fw pe portul 80...doar prin ceva backdoor putea sa modifice cccam.cfg su ceva troian(criptat cu ceva crypter privat nedetectabil)...cat despre lista aia cu ip-uri sunt mult mai multe dar nu am pus decat o parte din ea.multe au o gramada de linii prin ele majoritate platite...aseara ma batea gandul sa pun un oscam ceva pe un server de linux sa le adun la toti aia liniile si sa le dau un user de pe noul server... dar nah am zis sa nu fiu rau ....desi cu userul de la mine vedeau tot asa la majoritate se deskid decat xxx si inca cateva ....inca mai e timp

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default care linie F?

Quote Originally Posted by stargate View Post
    nici userii care folosesc linii care nu le apartin nu sunt tocmai onesti , dar este curios ca la cate ip-uri era acolo linia acea F nu apare publica pe net
    care linie?

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Mai exact, la ce program faci referire ?
    http://sateliti.info/showthread.php?...t=free+install

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:54 ----------

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    nu are legatura programul cccam info

oricine pe care il ai in lista stiind Ip-ul tau poate intra in dreamul tau daca nu ai schimbata parola la dreambox sau router sau daca are putine cunostinte in linux de trecere peste parola de la dreambox
    nu tre sa iti stie neaparat ipul.exista scannere(xploit) pt linux care iti verifica portul 22/23 ssh/telnet in care ii bagi o lista de user/pass pe care le incearca..aici root;dreambox