Oooo,stai ca am gasit Provident.Cica astia sunt si mai tari,chiar am vazut o reclama si mi-a atras atentia DAE 79% scris bineinteles foarte mic.Pe site-ul lor scrie:
Valoarea DAE a imprumuturilor oferite de Provident este de 79,38% pentru imprumuturile pe 56 de săptămani respectiv 98,04% pentru cele pe 42 de săptămani.
In ziare apar informatii de speriat iar comentariile oamenilor sunt la fel http://www.financiarul.ro/2009/10/12...lor-provident/
Mi-am adus aminte ca Mugur Isarescu acuza oamenii ca s-au imprumutat excesiv,dar stau sa ma intreb de ce Banca Nationala nu face ceva impotriva astora care jegmanesc oamenii.Sunt multi oameni creduli si nestiutori,stiu ca e vina lor dar nici sa existe inselatorii cu acte in regula nu se poate.Bancile au introdus comisioane la tot,cred ca si daca treci prin fata unei banci platesti comisioane,dar tot nu patesc nimic.Nu mai zic ca in plina criza economica nici o banca nu a iesit pe minus (sa u mai zic de faliment ca in alte parti) ci din contra,au facut profituri si mai mari.