Am si eu un SS1 busit .. LNBP10!! L-am dat cuiva "sa se uite la el" ... si sper sa nu-l fi stricat mai rau.
Ma poti ajuta sa-l "fixex" si pe al meu?
Multam' mult!
Dislikes: 0
vand skystar1 rev 1.3 in stare buna de functionare.
A avut o problema cu lnbp_ul dar dupa indelungi cautari am reusit sa il schimb si a revenit la normal
Pret 250 ron sau schimb cu kit mobo + proc(cel putin P4)
proba la cumparator(doar Bucuresti)
Am si eu un SS1 busit .. LNBP10!! L-am dat cuiva "sa se uite la el" ... si sper sa nu-l fi stricat mai rau.
Ma poti ajuta sa-l "fixex" si pe al meu?
Multam' mult!
Not too bad for a blind man ...
Nu e cam mult?
Skystar 2 (rev. 2.6 D) cu telecomanda
SkyStar 2 (Rev.2.6d) Placa DVB pentru Sisteme de Calcul
In Stoc - Adauga in Cos / 200.00 / Lei
Ss1 fata de ss2 e mai buna pentru ca ss1 are CI incorporat!
si diferenta cea mai mare e ca,cu sky1 vezi de minune la doar 1% semnal iar pretu e in jur de 600-700 lei insa nu prea mai ai ce face cu ele ptr ca playerele astea noi nu le mai recunosc cu toate ca,calitativ sant cele mai bune
Am uitat sa amintesc decodarea se face hardware!
Daca a avut o problema, slabe sperante ca cineva se va aventura sa-l procure chiar si la pret de SS2. Respect onestitatea (puteai si sa scrii stare foarte buna, iar mai apoi ...).
Deci cum am spus, a avut o problema,dar am remediat-o,mi-a trimis cineva din america piesa originala,pt.ca la noi nu se gaseste,numai eu stiu cat m-am chinuit sa il inlocuiesc.Nu sunt genul care sa pun lumea pe drumuri si pe urma sa afle ca are una si alta asa cum fac majoritatea.cine vrea pot sa trimit poza,pt.ca nu vad cu pot sa o atasez aici.
Pretul nu este fix ca nu suntem la magazin,cine este interesat poate sa spuna.
Si inca ceva,daca vrei SS2 atunci poti sa te duci la magazin sa iei,dar SS1 nu prea mai ai de unde sa gasesti.
SS2 este pentru amatori,SS1 pt.profesionisti
update pret
200 ron
.....190ron
Pentru a atasa o poza la un topic citeste aici;
http://sateliti.org/showthread.php?t=164
cred ca asa doreai sa arate..
![]()