cardul nu este nou, a functionat si functioneaza ok in CCcam... ajung acasa, mut cardul in box-ul original, verific, mut cardul in oscam, si scot cardul de mtv...
PS : canalul fishing and hunting face parte din oferta focus :P
cardul nu este nou, a functionat si functioneaza ok in CCcam... ajung acasa, mut cardul in box-ul original, verific, mut cardul in oscam, si scot cardul de mtv...
PS : canalul fishing and hunting face parte din oferta focus :P
nu conteaza daca este nou sau folosit cardul , in oscam sunt ceva probleme cu caid b02 chiar daca apare cardul ok nu decodeaza din card . asa cum am specificat si un pic mai sus F&H nu face parte din oferta focussat
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am si eu urmatoarea problema ..
Aseara cardul a primit mesaj in care zice ca expira subscriptia pe 3 mai .De atunci nu mai merg programele cu subscriptie decat daca dau restart la oscam dar chiar si asa merg 1-2 minute dupa care ramane imaginea blocata si zice: " not found " .
Setarea mea este la dvbapi cu au=1 si la fel si la setarile readerului audisable=0 deci si aici face au .
In primele 2 minute scrie emm pana cand imi da error emm la au si apoi nu mai deschide din local (ca in poza ).
Am reincarcat cardul dar am incercat sa fac au la noua subscriptie numai cu oscam cu aceleasi setari si nu merge.
A aparut si un global emm
Daca dau disable la au din dvbapi sau reader cardul merge normal fara blocari .
Cu oscam se poate face update la updateul de inceput de lunca macar ? updateul subscriptiei se pare ca nu vrea inca .
Sau nu se poate face deloc update la cardul 0b02 cu oscam
Last edited by technomate; 29-04-11 at 14:23.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Scoate audisable = 1 (sau pune 0 in loc de 1) de la reader si verifica din nou.
Pai asta am facut si merge corect .Daca dau disable au din dvbapi sau reder merge .
Intrebarea mea este daca poate explica cineva fenomenul si daca osscam poate face au la unul din cele 2 au,cel de inceput de luna sau cel de incarcare cartela .
Multumesc !
Daca luam in considerare updateul pentru a se innoi entitlements atunci cred ca sunt 2 adica atunci cand platesti pe 14.