astazi am primit dreamul din Chinae beton
la cati bani am dat pe el nici un echosmart nu reuseam sa imi cumpar cu banii aia:
![]()
astazi am primit dreamul din Chinae beton
la cati bani am dat pe el nici un echosmart nu reuseam sa imi cumpar cu banii aia:
![]()
Shit!Nu o sa-ti para rau.Dupa carcasa si telecomanda nu vad nici o diferenta fata de cele vandute in Ro,eventual o poza cu placa de baza ar fi binevenita.Nu cred ca tii prea mult la garantie.![]()
Chinezii produc marfa destul de buna.
Stiati ca si HUMAX-urile se produc in Coreea? De exemplu cel din semnatura mea![]()
Sunt cam multe.....
Am primit si eu un Dream500 pe care trebuia sa dau in jur de 100 euro(pret bun!), dar care pana la urma a devenit cadou(facut de cineva care avea o obligatie fata de mine, deci practic nu m-a costat nimic!). Cat am apucat sa-l testez, e ok(desi e clar clona, scrie made in China pe tuner), singura problema ar fi ca nu prea merge telecomanda decat din anumite unghiuri... Oricum asta nu-i o problema asa mare, se poate rezolva umbland la receptorul IR, ori pozitia e de vina(si cred ca asta este, avand in vedere ca merge si de la dist mai mare, dar numai sub un anumit unghi), ori sensibilitatea receptorului IR, dar si asta se poate rezolva... Una peste alta sunt multumit de aparat, mai ales ca in Romanica noastra te poti pricopsi tot cu o clona(din magazin), dar la pret de original! @everst, cred ca ai facut o alegere buna!
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
normal ....alergera e buna la 50 de euroiam iesit in banii astia pentru ca nu am platit transport,o sa revin cu niste poze
tunerul arata altfel, cel putin asta se vede de la o prima vedere