Results 1 to 15 of 20

Thread: Declaratia de la Timisoara

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

O schimbare a tarii poate fi facuta de catre elite.Eu unul nu prea vad elite la aceasta ora care sa aiba putere de decizie,au prins la conducere securistii si urmasii lor crescuti si educati in acelasi spirit.In mare parte deciziile sunt luate de o singura persoana cu o educatie si o morala indoielnica.Dar o fi si asta cliseu pentru ca il spun si altii,indiferent daca e adevarul dur.
    Daca iar incepem cu anticomunismul acum la 21 de ani dupa 3-4 mandate a lui Iliescu si 2 a lui Basescu....Azi-maine mor toti comunistii si noi o sa ne tot luptam cu ei,cu rusii si minerii,in loc sa facem ce trebuie.E mult prea tarziu pentru asa ceva,nu am fost in stare sa scapam de ei si nici nu vom fi nici in viitor,mai grav e ca nici de urmasii lor.Urmasi nu inseamna neaparat fii directi ai lor ci si cei tineri care vin din urma educati sa fure,minta,pupe unde trebuie pe cine trebuie si asa sa aiba posturi caldute,pitipoance,masini,vile.Nu e nevoie decat sa lipeasca bine afise si sa imparta malai,faina,bani,etc.
    M-am tot intrebat pe ce se mai lupta astia daca deja in tara asta s-a furat cam tot.Acum am aflat: nu sunt bani?Luam cu imprumut.

PS: Oricum comunismul a fost deja condamnat ca a citit un fost securist niste nimicuri de pe o hartie in parlament si .... atat.
    Last edited by zmeura; 03-12-10 at 10:16.
    :