Bag samä ca te pregatesti de un kamikaze ceva![]()
Dislikes: 0
Azi am mai comandat doua pentru un coleg (cel care spune "ho" in clip).Unul pentru nepotul lui si unul pentru el,ca are doar 50 de ani.![]()
:
Bag samä ca te pregatesti de un kamikaze ceva![]()
eu ma gandesc cat timp a durat antrenamentul...am pus mana pe o jucarie de asta dar nu am reusit sa o stapanesc.
Nice! Si eu vreau unul, dar pe carburant nu pe bateriiTrebuie sa trimit mail la Mosu'...
Cat tine acumulatorul al el, cat timp il incarci la maxim si cat te tine daca "zbori" intruna?
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Pentru ca jucaria ta nu avea giroscop.Asta cu giroscop decoleaza fara ca tu sa faci altceva decat sa accelerezi din telecomanda,practic cu un singur deget.Asa il ridici si daca e la minim 0,5m de pamant el trebuie sa stea fix,fara sa se roteasca sau sa faca alte fite.Aterizarea e prima la care trebuie sa faci antrenament si e logic,ai tendinta de a-l lasa prea brusc,se vede ca eu l-am trantit un pic la prima aterizare.Apoi la rotiri si la mers inainte inapoi ai nevoie de un minim de antrenament.Inca ma incurc cand elicopterul e cu fata catre mine,e greu sa realizezi ca stanga si dreapta sunt total invers in acel moment.M-am jucat in 3 zile cu el,ieri mai mult pentru ca in alte zile nu am avut timp decat cam alea 5 minute cat zbura.Practic zboara cam 5 minute apoi il pui la incarcat 20-30 de minute.
Cel mai fain e cand il ridici in aer si incepi sa il rotesti,mai ales seara.E o chestie usoar chiar si pentru un copil dupa un minim de antrenament (sa nu il tranteasca la aterizare,colegul meu l-a trantit fiind om mare,dar nu are nimic ca rezista).Daca il rotesti si lasi bruc de joysticul cu care tineai dreapta sau stanga el se stabilizeaza singur si se opreste cu botul intr-o anumita directie,ramanand fix in aer.
Am mai scris ca am vazut si eu porcariile alea de elicoptere cu o singura pala principala si la care trebuia sa controlezi viteza elicei din coada ca sa reusesti cu greu sa aterizezi si apoi si in zbor aveai mari probleme cu rotirea elicopterului.Asta nu e asa,in primul rand pentru ca el compenseaza tendinta de rotire din cele doua pale principale care se invart in sens invers,pala din coada nici nu merge de fapt decat in momentele in care vrei sa mergi inainte sau inapoi.Sunt si cu doua pale principale ca asta dar fara giroscop.
Cel de 30cm era fara giroscop si oricum nu il mai avea,asa ca mi-a trimis unul de 20cm cu giroscop.Nu are nimic ca piese de schimb inafara de 2 pale de rezerva plus una din coada iar jucaria e practic consumabila,eu unul nu am luat-o ca sa o pun in vitrina.Stiu ca va avea un sfarsit si voi avea de peticit la el pana cand va deveni inutilizabil,dar asta e farmecul.Deja a trebuit sa ii fac mici reparatii.
La 22 euro plus transportul .... daca tine o luna e suficient,apoi alt model.Sunt mai mari cu care poti face si looping afara in aer liber.
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
Hai ca ma mai facut doua clip-uri.In primul am folosit doar acceleratia,cu un singur deget pe telecomanda,decolare si aterizare.
In al doilea decolare (cu un deget) apoi in aer am tinut stanga un timp cu celelalt joystick de pe telecomanda.Am lasat brusc,elicopterul se stabilizeaza singur apoi aterizare.
La astea nu trebuie sa stii decat cum sa il mentii in aer cu o viteza constanta si sa aterizezi lin,decolarea inseamna doar sa dai inspre inainte un buton de pe telecomanda si sa il mentii la o viteza constanta cand a atins inaltimea dorita.Se vede ca al meu are tendinta de a merge un pic inspre inainte,o sa vad cum fac sa il echilibrez.
Nu e usor sa zbori cu el,chiar deloc,dar decolare-aterizare si rotirea in aer sunt mai mult decat usoare.Spatiu sa ai,minim 3x4 liber (nu camera cu tot ce e in ea).
PS: Staric tu nu ai venit cu "dovezi".Vreau sa te vad in actiune ca nu te cred.![]()
Last edited by zmeura; 16-12-10 at 10:57.
:
Ce dovezi mai mari decat asta vrei:
http://www.infp.ro/detalii-cutremur?orid=26-350
![]()
Tu la 11 ani ai din ala mic ... si il lasi sa se uite pe net la jucarii zburatoare ?
I-au venit elicopterele colegului.Ambele zboara dezastru,unul e aproape inutilizabil.Sunt putin diferite dar mai prost facute si pur si simplu nu se stabilizeaza in aer.Nu a mai avut exact modelul meu si am licitat pentru astea,dar nu inteleg de ce merg asa rau ca nu prea difera fata de al meu.Hmm,poate am avut noroc si am dat peste unul functional.
: