Thanks Thanks:  56
Likes Likes:  83
Dislikes Dislikes:  8
Page 25 of 41 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 361 to 375 of 614

Thread: Dolce - candva a mers in share ...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

a dovedit ca santem mai prosti(sau sant)ca ei,etc...dar de aia nu mai pot eu,doar ca trebuie sa mai arunc cate un post din cand in cand ca poate se mai lumineaza vreunu sau sa le readuc aminte ca nu e cum vrem noi ci cum vor ei

@zmeura citeste mai atent,fi atent la detalii sau citeste printre randuri,asta daca te intereseaza aceasta idee si inainte de a veni sa mi spui ca nu a zis nimeni asa ceva.....eu nu am timp de printscreen uri si de facut dosare,daca vrei sa iei cuvantu meu e bine de nu iara e bine

si ar mai trebui inteles ca aceasta piraterie nu e ce a ce pare sau ce inteleg unii si ptr acest motiv respect dolce,vb de el ca e al nostru ca le mai da peste nas marilor hackeri si marilor team uri ce fac emulatoare subacvatice pe banda rulanta

totu e la intelegere,totu are un scop,totu are un interes si totodata un castig iar ce e slab si nu intereseaza pe nimeni.....rezultatu il puteti vedea si intelege si voi

NOI DOAR PROFITAM SI FACEM CE PUTEM FACE.......banuiesc ca nu e nevoie sa dau ex

asa ca bucurati va de share si ce merge in share,fi ti atenti ce vb,cu cine schimbati cum va dati cu pumnu in piept ce mareti santem ca nu tot ce zboara se mananca si nu santem deasupra nimanui...asta vb asa la general

ahhhhh a vb din nou prostia si paranoia din mine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Si tocmai produsesem 2 carti cu upgrade de pachete si fara niciun cost, nici viitor... Erau bune moca, dar s-au dus... ca n-am ce face cu ele.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tot nu inteleg de ce iti sare tandara cand vine vorba de NDS,indiferent ca merge sau nu.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

offf zmeura,nu imi sare nimiccrede ma.....poate mai reusesc sa i cobor pe unii din cires si sa inteleaga cam ce inseamna si cu ce se mananca acest hobby ca in ultimu timp vad afirmatii si useri pe care materia mea cenusie nu le poate procesa

pe unii nu intereseaza,la altii li se rupe dar na asa sant eu

daca am vb la subiect ne am vedea de treaba noastra si sa ne comportam asa cum trebuie in aceasta comunitate zau ca nu mi ar sarea nimic

dar e grele asta dar nu imposibil tinand cont ca era asa ceva o data

ma sti tu cumva asa pe mine de la inceputuri?nu cred...dar mi e scarba deja

useri vechi cu experienta ce au facut ceva ptr acest hobby luati la suturi de vai de mama lor care habar nu au si cum dracu au ajun pe aici,care le stiu ei pe toate si au banii pentru carduri de sky de ex.....habar nu au pe ce lume traiesc dar sant tupeisti...asta e problema mea

pacat ca posturile mele de la o vreme incoace sau transformat doar in acuze,pe buna dreptate,in loc sa fie constructive ptr unii user si acest forum.......dar......dar din pacate doar asta mai exista iar eu sant in pas cu moda

scuze de off si o zi faina
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

in ziua cind focus baga hd urile romanesti pe cine va mai interesa dolce?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Doar pe cei care nu pot receptiona focus ...

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

dupa ce s-au chinuit sa faca sa nu mearga cardu in alt reciver de cat cel original era o mare prostie din partea lor sa renunte la ea. mai degraba cei de la nds au facut niste teste si maine paoimanie cand mai dau drumu la sharing s-ar putea sa faca in asa fel incat sa nu mai mearga bagat inapoi in reciveru original.
    din fericire cum spunea si @laleauaneagra sa ne multumim ca inca mai avem ce vedea la tv , si sa speram ca focus baga hd-uri de sarbatori

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

dar HD`urile ce le emite d0lce.... nu se gasesc si in alta parte pe satelit cu sub in romana?

daca stie careva ... ceva din ele... il rog frumos sa spuna providerul si satelitul

salutare

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Momentan doar History HD si Discovery HD sunt la FocusSat cu subtitrare in romana, mai avem Viasat Nature HD pe Astra 4A (dar il vede cine are linie de share) si mai avem Eurosport HD pe Hotbird, in rest asteptam luna Ianuarie cand cei de la FocusSat o sa vina cu noi programe HD !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

si discovery hd are subtritare romina la focus probat cu un dream 800 hd clon e2

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

culmea treaba... eu am enigma2 cu setarile vhanibal motor... dar nu apare nici un discovery hd... sau national geo hd.... si din cate am vazut e bagat tot in UPC DIRECT... dar HD`uri nu sunt decat vreo 2-3... Nova HD... HBO HD... si inca ceva

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Ia mai incearca, si ai sa reusesc cu niste setari noi cum ar fi satelit.xml pentru Thor si Intelsat, daca nu te descurci poti sa le introduci manual din telecomanda, daca dai o deschidere de pagina aici : http://www.flysat.com/1west.php

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

BAGA satelit.xml din lista canale vanibal si o sati intre toate canalele

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

erau deja....le`am gasit... dar erau bagate la Telenor

merci pt sugestii
    Last edited by delta2k2; 11-12-11 at 14:10. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma intereseaza dolce in share, scriu aici ca are legatura.

Vreau sa imi mearga cardul de dolce in DM800, asta se poate sau nu ?
    Daca da, rog pe cine are sa imi trimita si mie un config.

Page 25 of 41 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast