daca ai acceptat "gratuitati" la semnarea contractului, acesta se va putea rezilia inainte de termen doar cu penalitati. protectia consumatorului n-o sa va ajute in acest caz.
succesuri!![]()
Dislikes: 8
@nenea99-se poate oricand rezilia contractul fara sa platesti clauze sau alte taxe,trebuie doar sa ai ultima factura platita.
si sa le stii spune legea publicata in monitor.
normal ca o sa te zapaceasca ca nu se poate,dar pana la urma accepta.nu au ce sa faca
sunt curios cati vor renunta din cei care au dolce,nu multi oricum,e sigur
o sa-si mai ia un card si gata
asa ca,ptr RTC cativa clienti care pleaca e fix pix,asa ca...
Respect!
daca ai acceptat "gratuitati" la semnarea contractului, acesta se va putea rezilia inainte de termen doar cu penalitati. protectia consumatorului n-o sa va ajute in acest caz.
succesuri!![]()
la rtc daca nu ai luni cadou ai reducere
asa ca la ei nu ai cum sa nu ai gratuitati
cu rezilierea ii mai greu la ei
Sal, oricum pacat de acest provider ca era bun ca si imagine fata de celelalte mioritice.
Si eu o sa ma lupt cu ei pt rezilierea contractului.
Si B00m in vremurile de "glorie" a fost la fel de bun, ba chiar ceva mai sus.
Eu personal le-am refuzat politicos oferta de prelungire a contractului, desi faceau niste oferte tentante.
Daca reziliati doar tv dolce e 'fix pix' cum spunea cineva mai sus , faceti reziliere totala , adica , internet clicknet , telefon fix , abonament cosmote... atunci vor simti pierderi.
Daca mai aveti contract nu veti putea rezilia fara penalitati
Singura varianta este sa va apucati de sesizari scrise cu nr inregistrare cum ca nu va functioneaza (dereglati antena, raceptorul, il ardeti... etc... Dupa ce ati strans vreo 5-6 reclamatii puteti cere reziliere pentru probleme tehnice. Apelati la protectia consumatorului daca nu vor....
Spor!![]()
conform noilor reglementari ANRC, daca clientul este nemultumit de calitatea serviciilor oferite de catre provider, poate rezilia inainte de termenului stipulat in contract.
Of cource, trebuie facuta o dovada clara de ce nu sunteti multumiti de acel serviciu,
exemplu : banda asimetrica pentru adsl (upload mic in comparatie cu dwld,)
exemplu : de mai sus, ars stb, timpul de interventie,
exemplu : acoperire semnal cosmote..
sau diferite mizerii ... o duma pe factura, si asa mai departe
LE :
daca cei de la dolce gandesc in felul urmator?
Isi vor rezilia cei care au abonamente, full sau mai putin full, insa de la un singur om , vedeau 10? .. daca din 10 vin doar 5 sa isi faca abonament? ... dolce castiga 4 abonati. si asa mai departe- Este o ipoteza...
A doua varianta ar mai fi:
ok, pleaca 100 de abonati dolce, la cati abonati au , nu o sa se simta diferenta. Plus ca DTH-urile se bazeaza pe clientii de la tara, unde cablu` Oha ... si asa mai departe, implicit internet mai greut in cucu din deal... sau nea vasile care are inca televizor alb negru, sau un teletech color de acum 15 ani ...
ca vor pleca 100 de abonati de la orase... nu se va simti nimic... insa este singurul DTH care ofera HD la ora actuala, si asta a atras mai multi clienti, va atrage si mai multi ... iar ca si concurenta, inca nu o vad...... concluzie : they win again
... obligativitatea contractelor etc... iar daca in acest an Alt DTH va aduce hd.. va trebuii sa vina cu ceva nou ... nu tot HBO, Discovery and stuff, ca pe astea daca le am deja, nu o sa imi schimb providerul...
daca am ofensat... mii de scuze
Last edited by oddyutza; 21-01-11 at 11:41.
Dolce nici nu o sa simta pe cei care renunta la abonament. Ramane in continuare DTH autohton cu calitati cele mai bune. Pacat de receptorul ca nu e mai performans, dar e in avantajul lor![]()
cica au adus receptoare cu hdd, si cu twin tuner ... nu am apucat sa ma jos cu unul .. urmeaza![]()
Daca se va imbunatati continutul HD la acest provider (laudabil este ca deja are canale HD), se vor aprinde si ledurile.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Si eu sunt de parere ca se vor rezolva problemele,daca vor veni cu ceva tentant.
B00m nu era interesant,deoarece ptr cateva programe proprii nu prezenta interes,atata timp cat aceleasi programe erau vizibile cu o mai putina bataie de cap.
Daca d0lcE aduce HD-uri de interes,sigur vor fi interesati baietii.
Azi am vb cu cineva dela rTc si am discutat,amical normal,despre intunericul TV si mi-a spus ca politica d0lc3 e sa nu incurajeze sh***-ingul.Normal asa e,e adevarat.Si a recunoscut ca sunt putini cei care au recurs la acest sistem,de a da si la altii din"tehnica"lor.Chiar daca vor pierde cativa clienti nu conteaza ptr ei,si ca vor mai veni altii,mi-au spus ca au cereri ptr aproximativ cateva sute in zona unde au ei sectorul.
Mi-a spus ca nici faptul ca cateva car*-uri erau si "la altii" nu ii faceau sa piarda mult,insa,politica firmei.
Cam asta ar fi.
Insa spre sfarsit a "recunoscut"ca nu dureaza mult sa se afle secretul,and light again!!!!
Sa speram ca va fi o provocare si va aduce interes ptr d0lc3.
Respect!
Am beneficiat de sase luni gratuite (m-am lacomit la oferta lor) si presupun ca ar fi normal sa le platesc pentru a rezilia inainte de termen. Oricum eu am reusit sa fac schimb cu cineva cu focus si am ramas si cu un card de dolce, poate poate se schimba ceva.... dar restul, ce fac?![]()
Dolce poate sa vina cu multe oferte tentante de acum inainte ca lumina nu se va face prea curand decat daca vor ei. Este drept ca imposibil nu exista insa Oscam a cam dat raspunsul la problema pe care o ridica diabetikul.
asta inseamna ca nu exista la ora actuala un soft minune care sa invinga intunericul ce s-a instalat... deci nu se pune in discutie ca autohtonele prezinta sau nu interes. Viasat HD prezinta interes?Here's the official response:
It seems that HD channels use some sort of strong pairing - and possibly are hardware encrypted like OSN. In that case there is unfortunately nothing that we can currently do...
Sorry
Eu am reziliat acum 3 ani ,fara taxe de reziliere, la 1 luna dupa semnarea contractului tocmai pentru motivele amintite de colegul nostru.
""RTC retransmite canalele asa cum sunt... nu-si asuma responsabilitatea pentru continut...bla bla bla""
Le-am cerut teletext la canale...
Am vrut Euronews in 12 limbi sau in cate transmite el....
Lista de favorite...
plus altele...
au venit dupa echipament
A mai fost o chestie. Aveam 2 receptoare...in PV angajati RTC nu-l treceau decat pe cel in custodie. Au venit dupa amandoua.... si le-am aratat PV in care imi predasera doar 1 ..
Pe 19 ianuarie a.c. am castigat un proces cu RTC
Pot ajuta cu pareri... Nu-mi place sa dau sfaturi nimanui. O parere mi-o spun cu mare placere.
---------- Post added 24-01-11 at 00:22 ---------- Previous post was 23-01-11 at 22:47 ----------
Atentie! Si instalarea gratuita a antenei (daca are valoare in contract) si este doar promotional gratis, o veti plati la reziliere...
Nu sunt de neglijat nici eventuale taxe de activare...care, promotional nu se platesc!
---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:22 ----------
Subscriu! Este o solutie !