Dom'le da' nenea ăla nu lansează și el un zvon ceva,am auzit că... să știm și noi,nu nenea ?
Că doar o fi și el membru pe ici pe colo ...![]()
Dislikes: 8
Dom'le da' nenea ăla nu lansează și el un zvon ceva,am auzit că... să știm și noi,nu nenea ?
Că doar o fi și el membru pe ici pe colo ...![]()
Vrei un zvon....eu nu vreau zvonuri....vreau ceva concret...si ceva concret este ceva de genul ca daca nenea de la butoane vrea sa mearga Dolce in share merge, daca vrea sa nu mearga nu merge...are doua putoane ...ON si OFF...e tare , nu ?
Nenea ala, de fapt sunt vreo 4 "neni" care au lucrat la problema asta, nu o sa spuna nimic ca e munca lui si a luat banu' ca lumea si mai are si succes cu ce a facut. Unul dintre ei a spus clar (nu mie) " Domne, nu insista, n-am cum sa-ti spun asa ceva". Cand mai merge cate nitel, probabil ca au ceva probleme sau fac modificari. Poate implementeaza cate ceva nou si fac niste probe. De parca n-ar fi de ajuns ce au facut pana acum!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
eu nu inteleg de ce un provider mic are o super criptare in timp ce altii mai mari sunt mai "simtiti" cu criptarile(nds) lor.
se duse si pro hd-ul
Am zis-o si mai zic: daca ar lasa liber la sharing., ar avea multe abonamente full. Daca zaharosii astia cared ca in felul asta lumea se va abona la dolce ptr ca nu merge in share.... se inseala.... eu cred ca e invers.
Daca focusul va mai adauga si hd-urile romaesti(pto tv, acasa, tvr, hbo)..... dolcele poate sa lase liber la share ca nu va mai prezenta interes... ptr dolce sport si inca 2,3 programe..........
Doar că cei de la romtelec0m nu vor să inţeleagă treaba asta ...
Orice dht in share e binevenit. Tu uiti insa un lucru; sunt multi care dau la imparteala pe bani. Si pe langa un abonament legal vor aparea 10-20 de "lipitori". Ai uitat cand se vindeau receptoare cu key full digi fara abonament, iar acum se vand receptoare full europa. Sunt foarte multi care au payservere. Eu m-as bucura ca macar o saptamana pe luna se fie black pe cate un dht important.
Așa-i cu aștia cu servere,majoritatea iau bani ...
Cei de la Oscam sunt de vina ca nu au mai scos nimic stable de 6 luni, iar nenea de la butoane deja plictisit de asteptare a inceput sa se joace singur cu iNs-ul 7-e![]()
Poate au transferat femeia se serviciu de la digi si saraca iar se impiedica pe acolo prin cabluri.Sigur nu mai e la digi,cand era ea se mai misca ceva dar de un timp parca e mormant,deci clar e la Dolce acum.
:
Ai tu un fix cu femeia de serviciu si pixelul albastru.
Deci am doua fixuri.![]()
: