Thanks Thanks:  56
Likes Likes:  83
Dislikes Dislikes:  8
Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 614

Thread: Dolce - candva a mers in share ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

am testat acum in receptoru RT si imi merg toate canalele care sant blocate pe dreambox.
    poate o sasi revina treaba dar moru de la groapa nu se mai intoarce...

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

cineva, pesoana importanta (nu dau nume), utilizator de vaza al acestui forum s-a laudat ca "problema este rezolvata". doar ca noi, puturosii, trebuie sa sapam. vreau o confirmare (sau nu) si din alte surse, de incredere. sau "ating" un subiect sensibil?

succesuri!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by SuperSonic View Post
    Ei se obligă prin contract sa-ţi asigure serviciul Dolce doar in combinaţia card+receiver primite de la ei, nu iţi interzice să pui cardul in alt receiver doar că aşa nu-ţi mai asigură serviciul respectiv din păcate.
    Voi tot cautati o portita,dar nu este.Asta: "Clientul va utiliza Smart Card numai impreuna cu STB-ul aferent" inseamna clar ca daca ai semnat te-ai angajat sa nu folosesti cardul decat in receptorul aferent lui.Orice alta interpretare e inutila,oricine citeste chestia aia intelege ca i se interzice sa foloseasca cardul in alt receptor.Chestiile astea sunt scrise in multe alte contracte atat de sat cat si cablu.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

inca merge

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default reziliere

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    E foarte clar.
    Eu am reziliat acum 3 ani ,fara taxe de reziliere, la 1 luna dupa semnarea contractului tocmai pentru motivele amintite de colegul nostru.

""RTC retransmite canalele asa cum sunt... nu-si asuma responsabilitatea pentru continut...bla bla bla""
    Le-am cerut teletext la canale...
    Am vrut Euronews in 12 limbi sau in cate transmite el....
    Lista de favorite...
    plus altele...
    au venit dupa echipament

A mai fost o chestie. Aveam 2 receptoare...in PV angajati RTC nu-l treceau decat pe cel in custodie. Au venit dupa amandoua.... si le-am aratat PV in care imi predasera doar 1 ..

Pe 19 ianuarie a.c. am castigat un proces cu RTC

Pot ajuta cu pareri... Nu-mi place sa dau sfaturi nimanui. O parere mi-o spun cu mare placere.

---------- Post added 24-01-11 at 00:22 ---------- Previous post was 23-01-11 at 22:47 ----------

Quote Originally Posted by lao View Post
    Apropo de reziliat, retineti un lucru --- faceti ce contract doriti cu oricine, dar pentru a rezilia ORICAND vreti trebuie sa nu acceptati absolut niciun bonus la instalare, nicio reducere. Daca procedati asa puteti rezilia orice contract si dupa cateva zile.
    Atentie! Si instalarea gratuita a antenei (daca are valoare in contract) si este doar promotional gratis, o veti plati la reziliere...

Nu sunt de neglijat nici eventuale taxe de activare...care, promotional nu se platesc!

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Quote Originally Posted by suporter View Post
    Daca reziliati doar tv dolce e 'fix pix' cum spunea cineva mai sus , faceti reziliere totala , adica , internet clicknet , telefon fix , abonament cosmote... atunci vor simti pierderi.
    Daca mai aveti contract nu veti putea rezilia fara penalitati
    Singura varianta este sa va apucati de sesizari scrise cu nr inregistrare cum ca nu va functioneaza (dereglati antena, raceptorul, il ardeti... etc... Dupa ce ati strans vreo 5-6 reclamatii puteti cere reziliere pentru probleme tehnice. Apelati la protectia consumatorului daca nu vor....
    Spor!

Subscriu! Este o solutie !

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Odata cu stoparea sharingului au aparut si antenele HD. Asigura receptia semanului full HD chiar fara sa detii un receptor HD. Pentru asemenea scule merita sa te abonezi la ei.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default antena full HD ??!

m-da, si banuiesc ca si LNB-ul e full HD cu tuner integrat, iar pe cablu se transmite in format 4:2:2 iar cartela minune transmite catre LNB codurile de scrambling/descrambling ... scuze de off-topic !!

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok, atunci, poate cineva care a reziliat deja contractul cu ei sa-mi dea niste informatii?
    Acum am 2 recievere, din care 1 e in custodie, deci si antena e in custodie.

Vin ei sa ia cartelele+decodor+antena sau trebuie sa li le duc la un sediu RTL?
    In cat timp vin sa le ia dupa ce am facut cererea?

PS: rezilierea nu are legatura cu problemele de sharing, ci vreau sa renunt la toate servicile RTL dintr-o locatie, net, sat, tel.
    Multam

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dacă renunţi vin ei să le ia, in cat timp variază in funcţie de cate echipe sunt pe zona respectivă şi cat de ocupaţi sunt.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am fost vineri sa cer informatii, mi-a zis ca mai am pana in februarie contract cu ei.
    Si ca trebuie sa anunt cu 30 de zile inainte ca vreau sa renunt la contract.
    Chiar dragut din partea ei, mi-a zis sa fac cererea din ianuarie ca sa pice fix cand inceteaza contractul sa nu platesc in plus
    Asa voi si face, cred ca trec pe acta sau ceva mai usor de folosit, eventual daca nu reusesc sa ma urc pe bloc pentru a pune antena, iau cardul asa si ma leg iar la providerul de bloc, cu echosmarturile lui....sa ma duc sa-i propun niste head-enduri ca rade lumea de ei, cum ploua cum aparea "lipsa semnal"....ah, acum stiu de ce trecusem initial la dolce....

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Totusi hai sa nu ne demoralizam.Daca Dolce o sa fie ceva serios ca si continut si forma a acestor programe,cred ca se v-a lucra la inseninarea vremii.
    Eu unul sper ca intr-o zi sa se faca lumina din nou.E totul legat de timp si interes.
    Momentan nu cred ca reprezinta interes prea mare ptr altii,atata timp cat aceleasi programe le au la discretie pe alti provideri.Insa dela un anumit moment se v-a cere si calitate.
    Respect!

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Intrebare!!!

Intreb doar atata, va rog sa nu va abateti de la intrebare!!!
    Toate lumea stie ca SkyIta a schimbat algoritmul de 3 ori (prima data nu a mers o bucata buna de timp in PUBLIC, apoi fixul la adus Oscamul), apoi a renuntat la tot si acum merge si in CCCAM!!!
    A renuntat tot ca Dolce.... se poate, nu se stie?

Intrebarea este : adopta Romtelecom acceasi tactica de a bloca cardurile (gen 9334, 9339 etc.) ca si SKYITALIA? ...

PS Pentru cine nu stie majoritatea erorilor gen 93xxx aparute la cardurile sky sunt datorate (eu unul nu mi-am dat seama exact, dupa ce am urmarit sute de pagini de forumuri italiene, ce anume) unor "EMM ECM sau ce or fi" ce interogheaza cardul si il blocheaza (in general se interogheaza daca sau folosit 2 ECM simultan)!!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default d0lce

am un marocan in lista cu "local" sky.it care tocmai voiam sa-l sterg zilele trecute... bine ca nu l-am sters , ca vad ca de la el imi deschide d0lce din hop2...

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by badeaghio View Post
    Vin ei sa ia cartelele+decodor+antena sau trebuie sa li le duc la un sediu RTL?
    In cat timp vin sa le ia dupa ce am facut cererea?

Salut, vin ei sa ia receptoarele, in cazul meu (Iasi) a trebuit sa sun de 2 ori, sa fac 2 cereri pe "my acount-ul" lor, si cu chiu cu vai. Nu a luat antena si suportul (desi erau in stare excelenta, si antena era si primul model, mai mare si cu brat suport lnb stil click-clack), a luat doar LNB-ul si rec-ul. In schimb a trebuit sa caut prin casa sa ii dau un cablu scart-scart cat mai aproape de original, la mine erau schimbate intre ele si nu mai stiam care e cel original.
    Nu a probat nici lnb-ul si nici rec-ul, la mine erau demontate cand venisera.
    HH/1m

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default merg ceva HD`uri

salutare

prot hd, sport.ro HD, tvr1HD

restul SD am incercat doar Acasa, si Discovery

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Quote Originally Posted by cristian View Post
    am incercat.....cei de la call center ptr dolce au zis ca este ok ..si vor veni cu cartela...
    a venit ziua cea mare .....pe comanda scria clar instalare cartela dolce hd in receiver proprietate....eu am un alligator in care cartela sd mergea fara sa pui box key....au dat telefon la Bucuresti ...le-au spus ca nu se poate face nimic..si au plecat la fel cum au venit...
    nu cred ca mai trebuie sa mai spun ceva in plus
    nus ce sa zic.. dar imi este foarte greu sa cred.. dar daca este adevarat atunci e o minune, si la urma urmei... iti merge acu in dreambox sau nu?... o poti pune la ``bataie``? ca sa ne convingem si noi.. nu de alta dar daca e adevarat si merge... atunci asta e ``salvarea`` multora

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast