-
Standard RSP member
DM800 clona-nu mai merge dupa ce am instalat un skin
Salut!
Dupa cum am spus si in titlu, m-a pus naibii sa instalez un skin , HDglass 14, iar dupa ce l-am instalat nu mai merge dm-ul, buteaza, dar după cateva secunde se face ecranul verde si zice ca a intalnit o eroare si trebuie restart. Face asa in continuu si de aceea va cer voua ajutorul, sa ma ajutati sa repar ce a stricat "meşterul costică"...
-
Old Member
-
Standard RSP member
asta am incercat sa fac, prin metoda "How to flash a dm800 via web browser " iar acum nu mai apare nimic pe ecranul tv-ului, doar pe ecranul dm-ului apare Error! si mai jos, mai mic scris "error(sau err01)-no CAfound, parca... L-am aranjat de tot, cred...
-
Old Member
Da mai multe detalii despre receptor.Ce sim card si ce versiune de bootloader are?
-
Incearca si cu Dream-Up prin nullmodem cablu
Ce imagine ai incercat ? pune o imagine pentru simul tau
-
ai pus o imagine originala . cauta o imagine potrivita sim-ului si bootloader-ului tau , conecteaza cablu" null-modem , deschide DreamUp ( la mine a mers cu versiunea V1.3.3.4 ) si dai flash cu optiunea "Use Network" bifata ! lasa cablu" de retea conectat la dream .
Succese !
-
Standard RSP member
exista un tool pentru a repara ce ai facut.....second bootloader e corupt..
aici gasesti tutorial si link uri:
http://www.digital-kaos.co.uk/forums...m800hd-120977/
-
Standard RSP member
cred ca stiu ce eroare am facut, am dat "upgrade firmware" dar am incarcat imaginea Newnigma2 v3.0.2 800hd . Cablu nullmodem nu am, o sa cumpăr maine unul, asa ca pană maine pauză, pt că nu mai merge altfel să mă conectez la el, nici cu DCC, nici cu DreamUp. Aparatul este un dm800, clonă, avea pe el instalat Gemini project 5.10, sim2.01ss76c...