Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Nou receptor pentru Dolce hd !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

ms pt raspuns....deci nu pot sa leg un alt decodor pvr la hdd din decodorul de dolce....ideea mea e sa am 3 carduri oficiale si sa pot inregistra ce vreau , dar se pare ca e nevoie de 2 decodoare si 2 hdd separate.....unul la ala de dolce si cred ca un al doilea hdd la cel de-al doilea decodor....gandul meu era daca se putea face acel hdd comun pt 2 decodoare.
    daca dolce ar fi permis macar faptul ca, cardul sau sa fie macar "citit" de alte decodoare era cu totul altra treaba...si comoditate( 1 decodor-3 carduri) si mai putini bani cheltuiti.... nu 2 decodoare, 3 carduri, 2 camuri, 2 hdd.....foarte costisitor.asta e...

Standard RSP member burliu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am pus cablul de la o antena cu mai multe lnc-uri pe receptorul hd kaon ,am dat salveaza lnb si am reusit sa le ard ori pe lnb-uri ori comutatorul diseq...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by expression View Post
    Prin cablu USB nu cred ca merge, dar receptorul Dolce il poti lega la o retea wireless, activezi pe el serverul de samba si il poti accesa prin wireless, poti inregistra pe el, poti copia ce ai inregistrat cu el pe calculator, merge sa te dai chiar si pe youtube.
    Doresc sa achizitionez un stb pvr hd si as avea ceva nelamuriri, daca poate sa imi ofere ceva detalii cineva:

Are stb-ul HD PVR de la dolce wlan? Se poate activa server de Samba?

As fi interesat de ethernet si usb daca sunt active, si daca da, se poate accesa continutul inregistrat prin ele?

Sunt cunva disponibile si alte firnware-uri alternative si mai permisive pentru acest receiver?

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

La intrebarea mea,daca il cumpar si devine proprietatea mea,il deblocheaza sa pot sa-l folosesc pe alt satelit,mi s-a raspuns ca,daca eu am posibilitatea sa-l fac sa mearga,din partea lor sunt liber.
    avand in vedere "imunitatea" actuala, ... un raspuns ce ne cam i-a la misto, chiar daca acel operator e paralel cu subiectul el e total acoperit
    ceva de genul : poti face ciorba cu el noi noi nu participam la reteta!

marlanii...dorm linistiti, bravo lor, sunt mai tari ca s..ky-ul si asta datorita noua.

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

E, nici chiar asa! Daca ar fi afacerea ta , sau ai fi actionar, nu cumva punctul tau de vedere ar fi schimbat cu vreo 180 de grade?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default corect !

pai am zis:
    "bravo lor"..."marlanilor".
    statuie nu le ridic, vb dpdv al "clientului", daca eram acolo unde BINE zici, nu mai eram pe aici

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu l-am inchiriat ! platesc 2.5 euro/luna ... si nu ma deranjeaza ! de ce sa-l cumpar ...
    sa faca ce ? peste trei ani ... Necazul meu este altul ... cei de la Kaon, pana acum ,
    i-mi facusera o buna impresie , receptorul asta insa ...de functionat functioneaza bine
    dar are un meniu care sfideaza prostia !!! asa ceva n-am mai pomenit ... are o lista
    generala de programe , aceeasi ca la SD in care pe ici pe colo sint inserate programele
    HD , si are doua subliste : HD - a programelor High Definition si FAV - progrme favorite ...
    pana aici nimic rau ...rau este faptul ca daca aleg FAV sau HD mi le afiseaza , ma lasa
    sa aleg un program ... si sare inapoi in lista generala ! parca-s batuti in cap ...precis
    sint batuti in cap !!! la ei ca la nimeni altii !

Standard RSP member
    Mentioned
    7 Post(s)

Poate nu e descarcata ultima versiune de soft.La mine daca apas Hd si aleg un program dupa care apas Ok merge la programul respectiv.Ceea ce ma deranjeaza la receiverul pvr e ca faptul ca in comparatie cu cel simplu in conditii identice de semnal deschide foarte greu un canal Hd.Daca la cel simplu dureaza 1sau 2 secunde la cel pvr dureaza si 40-50 secunde.Or fi tunere mai putin sensibile? Ca in rest Kaon-ul B4001PNSR (receiverul hd pvr)e destul de dotat hardware rocesor Broadcom 7335, 128 flash, 384 ram hdd 500 giga 2 usb(dezactivate) DVBT DVBS DVBS2.Parca la configuratie e pe aproape de VU duo nu?

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca din cauza PVR-ului pt ca pregateste canalul respectiv de inregistrat,la HD e mai greu,se comporta la fel si cu cele SD,adica 40-50 sec sa-l deschida?

Standard RSP member
    Mentioned
    7 Post(s)

Nu, cele sd le deschide instantaneu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Stie cineva ce procesor are kaonul hd de la dolce?
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

pai iti spune singur ce procesor are . in menu , configurare , configurare sistem -cod pin - , diagnostic si o sa ai ceva de genul :
    ID CARD : 1212121
    CA STB ID : 1212121........
    ...
    ...
    Diagnostic CA , versine card: 0.0.0
    01) .....
    02) .....
    03) .....
    04) 42 7325 1003........
    din care :
    42 = codul de tara , in cazul nostru Ro ;
    7325 = tipul procesorului ;