Results 1 to 15 of 20

Thread: Configurare CubeCafe200S

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default CubeCafe 200s

ceva nu e bine, tu zici ca ai gasit Evolution 2.5 - dreambox, dar imaginea e personalizata pentru ipbox, si nu cred ca se potriveste o imagine pentru dm pe ipbox si invers. Incearca cu 2.3 care zici ca o descarci.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

Member Beginner silverta2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Evolution 2.5 merge, hostname error trebuie rezolvat acum...

Pai am descarcat versiunea din postul tau, nu a mers si m-am gandit sa fac un downgrade. Am gasit Evolution 2.5 aici http://www.satkeynet.com/index.php?showtopic=336 si deja se incarca. Cand aveam 2.3 nu puteam descarca nimic, imi dadea <Hostname error> . Acum sa ma documentez unde e problema. Multumesc mult de sprijin...
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 18:46. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member dark7's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Salut!

De curand mi-am cumparat un rec. Cubecafe200S...toate bune ....am instalat imagine , addon,etc! Problema apare atunci cand , de exemplu , schimband un canal si apoi revenind , tp pe care vizionez acel program, isi modifica automat valoarea in ceea ce priveste SR-ul tp respectiv!Ex:23340 se modifica in 23044...Ce sfat imi dati?

Mentioned
    1 Post(s)

Post Schimbare SR

Quote Originally Posted by dark7 View Post
    De curand mi-am cumparat un rec. Cubecafe200S...toate bune ....am instalat imagine , addon,etc! Problema apare atunci cand , de exemplu , schimband un canal si apoi revenind , tp pe care vizionez acel program, isi modifica automat valoarea in ceea ce priveste SR-ul tp respectiv!Ex:23340 se modifica in 23044...Ce sfat imi dati?
    Si la mine apare aceeasi problema, si zic ca este o problema deoarece pe thor 0,8º W nu este o problema mare, dar pe Astra 19,2 º E imi schimba atat de mult SR'ul, incat nu pot vizualiza canalele. Daca stie cineva ce trebuie facut rog sa ne dea o solutie.
    Multumesc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bine, m-am gandit putin si cred ca o solutie ar fi accea de a citi lista de canale cu DreamBoxEdit, si de a modifica respectivele frecvente la valoarea originala.
    Last edited by hydr0xygen; 15-12-10 at 21:05. Reason: Solutie

Mentioned
    1 Post(s)

Thumbs up CubeCafe 200s

ok, poate fi o eroare la versiune deoarece nu ai conexiune la internet pe 2.3, nu stiu, n-am probat. daca nici pe 2.5 nu-ti merge sa descarci din panel albastru, poti descarca manual si le pui in /var/tmp si le instalezi manual de aici, si `de aici locale_ro, de pus tot in /var/tmp si instalare manuala din blue panel

Mentioned
    0 Post(s)

Default Cant resolve hostname

Cand vreau da descarc addons sau orice altceva, am acest mesaj: CANT RESOLVE HOSTNAME. Unde sa fie problema?

Mentioned
    1 Post(s)

Default CubeCafe 200s

Meniu -> Setup -> Expert Setup -> Communication Setup aici setezi ip-ul, cu DCHP activat sau nu, depinde de ce folosesti. Apoi, daca totul e corect, fa un ping la ip-ul respectiv asignat ipbox'ului.

Mentioned
    0 Post(s)

Default Comunication setup

La Communication Setup imi arata un IP, la dyndns alt IP, e ok asa? Iar la Communication Setup banuiesc ca trebuie sa intru in mounts, acolo setez IP vazut la dyndns, insa la rubricile Dir, LocalDir nu am idee ce sa pun... Multumesc...
    Update: pe situl dynDNS.com imi arata alt IP. La naiba, sunt in ceata acum...

--------------------------

E chiar aşa greu să citeşti măcar regula 12 ?????
    Cand vrei să răspunzi, apasă REPLY
    Citeşte regulamentul forumului
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 23:44. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Mentioned
    1 Post(s)

Default CubeCafe 200s

Ceata s-a extins si la mine in moldova ) sincer m-am blocat. nu ai treaba la mounts sau ce e pe acolo, doar iti zic ce am facut la mine. Am activat DCHP, am bifat casuta Enable network si gata si-a luat Ip-ul. Bine, acuma la mine conexiunea imi vine dintr-un modem/router(192.168.1.x). Nu stiu pentru alte cazuri ce trebuie facut.