De ce va agitati?Omul era suparat,oricum nu conteaza ca doar nu vine sfarsitul lumii.![]()
:
Pai nu se vede clar cine este? Domnul Adolf este, ca a dat si raspunsul la problema ridicata de sinangel! Acum cine este domnul Adolf ramane sa descoperiti si singuri.
Total gresit! faci afirmatii fara a citi tot topicul,ia uite ce a scris @sinangel mai sus,in plus eu am vorbit cu el la telefon si mia confirmat ca este vorba de altii nu de mine,(eu am dat 2 carduri si un rec nu 18 CARDURI) care iau vandut doar CARDURI cu probleme,cred ca ar trebui sa iti cer scuze pt. afirmatie mincinoasa si denigratoare la adresa mea![]()
Bine domnule Spaniolu imi cer scuze public ca am facut afirmatii la adresa dumneavoastra....
@sinagel cu parere de rau spun ca ai facut o greseala mare cu acest topic, in primul rand faci multe persoane inculpate, + ca acest forum este cat de curat si este e pacat sa fie majit cu magari/magarii de acest gen care dau tepe...Vlade unde esti sa i pedepsesti...
..::EGAMI TEAM::..
nu e @adorf e un alti , lantu e mai lung.... de aia nu dau nume
Multumesc frumos @sinangel!![]()
referitor la numele acestui topic ar trebui sa fie schimbat, nu e normal sa blamezi o tara pt o teapa pe care ai luat-o.
daca toat ai starnit aceasta discutie dane toate detaliile ca ne putem apara de acesti oameni care dau teapa