Respecte! Eu zic ca singurul raspuns concret il poti afla dela un reprezentatnt service pentru SAMSUNG Romania. Ei pot sa te informeze daca poti sau nu sa faci ce doresti. Sau sa trimiti un mail direct la SAMSUNG. Bafta!
Respecte! Eu zic ca singurul raspuns concret il poti afla dela un reprezentatnt service pentru SAMSUNG Romania. Ei pot sa te informeze daca poti sau nu sa faci ce doresti. Sau sa trimiti un mail direct la SAMSUNG. Bafta!
Respect!
Cel mai bine ar fi sa-l schimbi. Nu cred ca doar o schimbare de tuner te poate ajuta. Daca ar fi asa si dm500 ar putea fi upgradat. Si daca nu esti din Bucuresti sau Sibiu chiar nu vad de ce trebuie sa faci asta.
Problema e de fapt urmatoarea: Canalele digitale si HD sint transmise pe cablu, cine are TV cu tuner digital si Mpeg4 le vede, cine nu are....
Eu am , nu despre mine e vorba, cu samsungul acela am dat doar un exemplu ca e al unui amic si vreau sa-l ajut, dar asa sint multi in retea care au cumparat la nimereala!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Ok. Atunci sa schimbe lcd-ul. Sau sa cumpere un receptor digital terestru HD.
Astea 2 optiuni erau subintelese, dar pe prafu' asta... nu e asa usor sa schimbi LCD-ul
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru