Aveti rabdare pentru ca majoritatea optiunilor vor reveni la normal!
Ba are! Nu sint ipocrit asa ca pot spune ca ma simt bine si cind multumesc si cind mi se multumeste. Pentru mine e un semn de apropiere. Am conturi pe mai multe forumuri dar aici vreau sa fiu ca acasa. Ii place cuiva sa stea cu straini in casa?!! E bine sa functioneze tot ce era si inainte, inclusiv ala de pe prima pagina. Unuia ii place popa, altuia....
Last edited by lao; 20-11-10 at 20:28.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Aveti rabdare pentru ca majoritatea optiunilor vor reveni la normal!
Daca ne luam dupa statistici, am apasat thanks ori de cate ori am simtit ca cel care spune ceva are dreptate, sau in momentul in care am gasit vre-o informatie utila, indiferent daca m-a ajutat sau nu acea informatie. Cred ca butonul ar trebui sa reapara.
O alta sesizare, sau daca vreti reclamatie, pe partea de jos a paginii erau ultimele posturi scrise, citite cu o culoare necitite cu alta, era scula cea mai folosita de mine de a vedea ce este nou pe forum. Si acum am vazut ca exista obtiunea de a fi afisate ultimele post-uri, dar nu este asa de sugestiva cum a fost la versiunea trecuta. In primul rand trebuie sa-l caut prin meniuri in al doilea rand afisarea este mai obositoare.
Sper sa revina toate functiile cel putin la standardele de dinainte de schimbare.
Bafta celor care lucreaza in spatele forumului !
Sa se schimbe, dar sa nu se modifice nimic. Interfata asta e aiurea.
Ma enerveaza ca imi apar si posturile necitite de mine, daca eu nu vreau sa citesc un post care nu ma intereseaza nu vreau ca sa imi apara si azi din nou.
Acum sunt probleme cu incarcarea primei pagini. Apare goala!!!!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Astept noull skin cu nerabdare acesta mi-se pare oribil !!
..::EGAMI TEAM::..
Nu pot sa accesez forumul.... intr-u din cache-ul google si apoi imi merge orice sectiune... NU POT SA INTRU DIRECT!
scuze daca nu am postat unde trebuie!
Cred ca accesul greoi la informatii poate alerga userii de pe forum. Sper sa nu dureze starea asta prea mult....
...bine ca a ramas random question-ul....
ce fain era odata ... cu toate cele si chiar ceva care se numea shoutbox !
Va rog frumos daca puteti verifica acum daca functioneaza totul ok pe forum daca mai sunt ceva probleme scrietimi
Persista problema cu logarea, doar pe link-ul postat de @zmeura merge normal.
Va rog frumos sa va strgeti coki
Adica voi azi ati mai si intrat?
Testam.
:
Bun,a mers quick reply,merge editarea text,punem ceva smiles.
Preview nu strica textul ... pana acum sunt ceva pasi inainte.![]()
: