am comentat si la offtopic moderatori o chestie ce am observat atunci cand vreau sa vad postarile noi
ps. parca era mai user-friendly vechea infatisare
Asaaa.Dupa update la vbulletin a trebuit sa dau remove cokies in Firefox altfel nu ma puteam loga.Deocamdata fara "pieile" vechi doar cu skin-ul asta standard pare altfel.Nu stiu noutatile inca,ce optiuni noi sunt mai deosebite.Care stie sa scrie. Vad ca nici smiles nu merge,cel putin in Firefox.Se vad niste purici acolo dar dejeaba.Ii pun din tastatura dar nu ii stiu pe toti.PSssss,deja ma enerveaza.Dupa preview post iese o harababura,vad ca degeaba trec pe rand urmator ca la preview il doare in cot si pune totul incontinuu.Uite ca arata ca naiba.Smiles nu merge nici de pe IE.
:
am comentat si la offtopic moderatori o chestie ce am observat atunci cand vreau sa vad postarile noi
ps. parca era mai user-friendly vechea infatisare
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Deci inapoi nu se mai da!
Asa ca ajutati sa dam inainte:
http://sateliti.info/showthread.php?...-nou-FORUM-RSP
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
@zmeura
da-i cu br intre >< si merge...
estem la inceput, mai avem putinica rabdarae...ca se "normalizeaza" totul...
^^^^
bafta
E normal sa fie asa, abia am trecut la versiunea noua, pe langa functiile care sunt noi, interfata cu care nu sunteti obisnuiti, chestii care trebuiesc reconfigurate ca nu mai merg pe versiunea asta, sau trebuiesc actualizate, etc eu zic ca e mai ok. Trebuie doar sa aveti putintica rabdare sa le luam pe rand, sa pe rezolvam, o sa punem si niste skin-uri care sa va ajute sa va fie si interfata mai la indemana, desi in mare nu s-a schimbat mare lucru. Vor mai dura cateva zile pana vom reusi sa purecam totul... so... rabdare.![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Forumul arata bine chiar daca nu e gata, sunt convins ca toate problemele se vor rezolva rapid, vorba aceea : nu exista nastere fara dureri.
Important este ca suntem cu totii cu tot cu topicuri,nu sa pierdut nimic prin trecerea la noua versiune,in timp ne adaptam si la noul format nui bai!
Nu functioneaza search-ul si smiles!
Sper sa se reimplementeze "last posts " daca se poate.
multumim !
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Whats new e bun,practic listeaza topicurile pe care nu le-ai citit.Odata citite nu mai apar la o noua 'cautare'(e de fapt o cautare). Raman problemele de editare a textului,smiles,de logare (te loghezi,bifezi sa te tina minte si cand revii la prima pagina sau data viitoare apari ca nelogat.Faci click pe ceva si de fapt esti logat automat),cred ca mai e 'Rate Thread' bifat la toti default si de aia avem acum topicurile cu 5 stelute aparute ca ciupercile dupa ploaie.Si mai e Thanks plus New Posts care nu ar fi asa urgente dar bine de trecut pe lista.Aici vine un zambarila.
Last edited by zmeura; 20-11-10 at 16:05.
:
Ia sa vedem daca face merge automat la posturi consecutive. Nu,ramane si asta pe lista,nu neaparat important.PS: link-ul de login duce catre sateliti.info fara www,la fel toate link-urile de pe forum.Daca intrati cu http://www.sateliti.info/ banuiesc ca nimeni nu e logat automat,dar cu http://sateliti.info/ e in regula.
Last edited by zmeura; 20-11-10 at 16:03.
:
o observatie: nu apare optiunea thanks si nici numaru de thanks in dreptu fiecarui user, sper sa se rezolve
sper ca acest update al forumului va lua in calcul instalarea si functionarea viitoare a shoutboxului.....