Vai greu e cu rabdarea asta... inca putin si activez inapoi toate pluginurile si optimizarile, veti avea si sticky separat, si chatbox si tot... doar sa mai aveti putina rabdare... nu mai dureaza mult.
o sa rasara soarele si pe strada noastra, ...sa speram...
sa nu fim carcotasi pana la urma o sa iasa ceva bun din toata perioada asta de teste.
Vai greu e cu rabdarea asta... inca putin si activez inapoi toate pluginurile si optimizarile, veti avea si sticky separat, si chatbox si tot... doar sa mai aveti putina rabdare... nu mai dureaza mult.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
stai linistit maestre , vom suferi in liniste nu vom ieşi in strada sa protestam
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Poate facem ca aia din Londra,venim si va daramam serverul,il luam la tocat cu batele si apoi ii dam foc.![]()
:
nu ne organizam noi asa repede in sindicate violenteromanii sunt un popor liniştit
... facem valuri
dar nu sarim la bataie .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cum spuneam nu va grabiti,totul va
merge :struna: (ca la Baia Mare) .Sa lasam stafful sa rezolve problemele dupa up-grade.Totul va reveni la normal peste scurt timp.![]()
Pe mine ma enerveaza ca dupa ce ma loghez , apar ca ne'logat si trebuie sa intru pe o sectiune ca sa apar ca logat. Ce trebuie sa fac sa fie Ok?
Da-i clear cache si cookies din browser. E o problema hardware la serverul, doar duminica se va rezolva. In rest, dupa cum am spus, totul e ok. Nu stiu sa existe alte probleme. Pana duminica am limitat iar server load ca sa mearga bine forumul, in detrimentul accesului in acelasi timp a tuturor membrilor.