ori sunt eu somnoros si citesc printre litere ori tu esti obosit si ne dai info codificat![]()
Megasat high gain,dupa parerea mea este cel mai bun lnb existent pe piata,dar atentie cand il montam,sa arate ora 5, (ex:thor,ora 5).P.S.Eu am montat unul pe o toroidala,numai am tras de el stinga-dreapta,duar am scos cel vechi si sa pun pe acesta,surpriza era sa musc limba,sa spun mai prost in semnal ca cel vechi,dar cand am tras de el si eram la ora 5 ca si acele unui ceasornic,nu aveam semnal cu lnb strong universal(17roni)era la 70%SNR si 84AGC,megasat= 81% SNR si 87AGC pe Tv1000action,pe sirius,am reglat cu dm500.
Un alt lnb mai bun ca si inverto black ultra si mult mai ieftin,am ramas impresionat de semnal,este Amikio premium la 17 roni
Am citit si eu ca ar fi inverto black eco acesta nou,nici vorba,mai bun in semnal strong universal(17roni)decat cu eco (inverto black eco,18roni).![]()
ori sunt eu somnoros si citesc printre litere ori tu esti obosit si ne dai info codificat![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cred ca esti tu esti somnoros si obosit rau de tot...![]()
Pai ce e asa de greu de inteles?Megasat high gain,este dupa parerea mea cel mai bun lnb.
Am spus,ca nu aveam cu lnb-ul vechi semnal pe sirius era: 70%SNR si 84AGC,iar cu acesta
megasat high gain am semnal 81% SNR si 87AGC.
Numai bine![]()
era prea intortocheat totul si prea multe greseli de exprimare .
numai bine
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Aha,ok
Se intelege ca este vb de un lnb...
Se poate inchide threadul.Offtopic
@ ginoburian am si eu un astfel de lnb si confirm cele scrise de tine si anume ca acest lnb are un castig mult mai mare in comparatie cu inverto ultra black pe il am in dotarespune-mi de unde ai achizitionat acest lnb ( magazin din romania) ca sa fie util si pentru alti pasionati si la ce pret de vanzare este . in spania acest lnb costa 39 de euro iar in germania am gasit la 9,90 de euro dar din pacate onoreaza comenzii doar din germania
acest lnb ( Megasat single lnb high gain 70db) se gaseste si la magazinul online ( teledigital.ro) la pretul de 70 de roni . din testele care le-am efectuat nu are gauri si se comporta bine se situaza peste inverto ultra black dar si pretul este piperat ( atentie nu este o reclama la produs ci doar o informare utila destinata pasionatilor amatori )
OK , este mai bun. Dar cu cat ?
A mai făcut şi altcineva teste comparative ?
Ar fi util de stiut cind apare si la noi in tara...
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Apoi am vazut furnizorul,sorry.
bonou2 am luat si eu un inverto black ultra de vreo luna si nu se poate compara cu celelalte mai vechi,ar fi bine daca ar apare si varianta pentru antena simetrica,acum citeva zile aveau doar megasat diavolo la vinzare,am cautat si eu pe net.