Schimbati user si passw ambi
Problema e in felul urmator:
Modific ceva in cccam.cfg urmat apoi de un restart(ca la carte),si am un client la care nu ma mai pot conecta si nici el la mine,trimis pm sa restarteze dreamu si apoi il restartez inca o data si eu ptr a fii ok.
Eu am 2.0.11 el are 2.1.4 asta ar fi problema? ptr ca mai am si alti clienti cu 2.1.4 care sunt ok
Schimbati user si passw ambi
..::EGAMI TEAM::..
....sau daca nu tine faza cu parolele, reduceti numarul de carduri care sint lasate sa intre in server, ideal ar fi folosirea comenzii MINIMUM DOWNHOP: 1 si acceptarea doar a celor mai apropiate carduri, max HOP2, daca se poate chiar doar HOP1.
De curiozitate, ce modificare ai facut in cccam ? Poate are legatura.
...am inteles ca tu accepti doar cardurile care au reshare si maximum hop1, este ok, dar cel de la care ai linia poate are el 3000 de carduri in server si de aceea apare greutatea in a te conecta la acel server...
Nu-l poti intreba ???
Chestia asta nu l-am intrebat,ma gandeam ca eu folosind doar ce are local si hop1(aprox 40) nu cred ca ar ajunge la 3000 de carduri,este un server normal nu cu sute in hop1.
Inclusiv eu in hop1 am aprox 35-40 deci nu cred ca este nici de la mine si serverul este in vu+duo care am inteles ca tine mult mai multe
Daca are linia C care corespunde liniei F cu user, parola, port ...DA. Insa asta presupune ca cel caruia i-a dat linia sa dea mai departe aceeasi linie primita de la tine, sau sa ii fure cineva Ccam.cfg.
primul ce apuca sa se conecteze este bune conectat (asta in cazul in care nu apare dns-ul in coada liniei). celalalt nu se poate conecta. in log-ul cam-ului iti va aparea eroare de conectare: bad command. depinde cine este mai rapid.
succesuri!![]()