Thanks Thanks:  96
Likes Likes:  83
Dislikes Dislikes:  2
Results 1 to 15 of 853

Thread: Focus Sat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: FOCUSSAT

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut, astazi m-au sunat cei de la Focussat Bucuresti pentru a mi face o oferta ( pentru ''abonati fideli'' ) , al doilea receptor gratis pentru al doilea televizor , instalarea 120 de lei pentru lnb twin , cu 2 abonamente . Voi ati primit asemenea ''oferta '' ? noroc
    ps: eu am refuzat ''oferta '' lor .
    Da, am primit si eu un telefon de la Focus pe aceasta tema acum 2 luni! Imi spuneau ca sunt un abonat fidel si bla bla bla...dar nu am luat nici eu oferta! Mai astept sa vad la Focus MARILE SCHIMBARI, daca trece si anul asta fara nimic, atunci sunt neseriosi...

Toate Bune !
    Alex

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: FOCUSSAT

Salut, revin cu ''rectificari'' ( info circula repede ) , acum 5 minute sunt sunat de catre o doamna de la Focussat Bucuresti , care stia de faptul ca eu am vb mai devreme la CAMBEEA BACAU ( eu nu m am recomandat celor de la CAMBEEA )( de unde am luat in custodie receptorul+ cardul ) si a venit cu rectificari ,ca am inteles eu gresit prima data cand m-a sunat colega ei si cand m-au informat cei de la CAMBEEA , oferta focussat este aceasta : Pentru abonatii fideli care s-au abonat in 2005-2006 si nu au avut intreruperi de reincarcare card se ofera ( tot in custodie ) al doilea receptor , cu un lnb twin in custodie +antena ( in custodie -am specificat in aceasta convorbire ca nu am antena si lnb de la ei-CAMBEEA si s-au oferit sa imi dea ei in custodie antena +lnb twin ) pentru aceasta oferta eu trebuind sa platesc 120 de lei doar instalarea lnb .
    ps:i am refuzat din nou .

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@savin stelian

Stimate colega ... Nici cand te-a sunat a doua oara nu ai priceput oferta, scuza-ma ca-ti spun asta ... ai pus 4 posturi pe 2 forumuri, fiecare post de cate 6 randuri, din care nimeni nu pricepe nimik ...

Inca nu sti despre ce este vorba.

ovex

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

I-am dat eu un PM pe alt forum. Se pare ca nu l-a citit.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Asa... si care i spilu... cu oferta ca tot nu am inteles....

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Riscate mai mult si spune-ne si de ce?
    Last edited by laleauaneagra; 21-10-08 at 23:17. Reason: editat de laleauaneagra

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci,ca pana la urma sa ramanem si cu o informatie corecta si utila,asta e oferta:
    Clientii fideli,cu vechime mai mare de 2 ani ,care si-au incarcat lunar contul, primesc al doilea receptor si un LNB dublu in custodie, PE ACELASI ABONAMENT si platesc 120RON instalarea.
    :

Member Beginner vladro2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai baietzi, ziceti-mi si mie pe PM citeva numere de telefon de fix sau de mobil de la focussat sau ronet ca le-am incercat pe toate din pagina lor si altele pina acum... Nu le merg telefoanele si vreau sa-mi dau echipamentul inapoi, am tot sunat la ei de vreo doi ani de cind am o antena si receptorul de la ei in custodie si nu l-am folosit decit putin din 08.01.2007 . In Ianuarie acum implinesc doi ani de cind le am si nu vreau sa-mi prelungesc contractul cu ei. Si nu-i pot contacta. Sau este cineva din sectorul 1 care sa-mi poata rezilia contractul sa-i predau echipamentul !? Adica mai aproape de mine ca nu ma duc pina in Oltenitei sa ma intorc cu ele in brate. Firma asta (focussat) poate nici nu mai exista... In astia doi ani am cheltuit mai mult pe telefoane solicitindu-le sa-mi trimita pe cineva sa le ia inapoi. Ziceti-mi niste numere de telefon valabile va rog !!! Multumesc !

Oricum toate le-am dat jos singur de mai bine de un an ca nu mai aveam semnal pe Thor si toate sint in casa, la caldura de atunci... Nici macar praf sau rugina nu au pe ele... Hai ca v-am scutit si de dat jos, ramine de vazut daca mai e necesar sa platesc taxa de DeZinstalare
    Last edited by Snow; 11-12-08 at 13:28.
    Cine-mi vede linia channel6area51.homelinux.com 12000 rog sa nu o stearga ! Folosesc in continuare cccam pe dm500-s (imagine GP) cu card viaacces TVR pentru 13,0/16,0/19,2/28,2. Multumesc !