Da, am primit si eu un telefon de la Focus pe aceasta tema acum 2 luni! Imi spuneau ca sunt un abonat fidel si bla bla bla...dar nu am luat nici eu oferta! Mai astept sa vad la Focus MARILE SCHIMBARI, daca trece si anul asta fara nimic, atunci sunt neseriosi...
Toate Bune !
Alex

Reply With Quote
) , acum 5 minute sunt sunat de catre o doamna de la Focussat Bucuresti , care stia de faptul ca eu am vb mai devreme la CAMBEEA BACAU ( eu nu m am recomandat celor de la CAMBEEA )( de unde am luat in custodie receptorul+ cardul ) si a venit cu rectificari ,ca am inteles eu gresit prima data cand m-a sunat colega ei si cand m-au informat cei de la CAMBEEA , oferta focussat este aceasta : Pentru abonatii fideli care s-au abonat in 2005-2006 si nu au avut intreruperi de reincarcare card se ofera ( tot in custodie ) al doilea receptor , cu un lnb twin in custodie +antena ( in custodie -am specificat in aceasta convorbire ca nu am antena si lnb de la ei-CAMBEEA si s-au oferit sa imi dea ei in custodie antena +lnb twin
Cine-mi vede linia channel6area51.homelinux.com 12000 rog sa nu o stearga ! Folosesc in continuare cccam pe dm500-s (imagine GP) cu card viaacces TVR pentru 13,0/16,0/19,2/28,2. Multumesc !