pune pe tvr1 si lasa-l acolo
pune pe tvr1 si lasa-l acolo
cind or fi in grila upc hu sau slovak telekom atunci o sa fie si la milogii de la focussat
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
e cam periculos sa se mute pa 19 est.sunt prea multe posturi fta si de calitate.
s ar putea ca abonatul sa nu mai activeze trei pachete de programe ci doar unu..
se gindeste ca i ajunge pachetul de baza+atitea fta.
![]()
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
Din ce am discutat cu cei din interiorul Focus Sat am înţeles că se va merge pe abonament nu pe reîncărcare aşa cum este acum.
După cum se ştie serviciul conform legislaţiei este disponibil doar pe teritoriul României.
Cred ca vor pierde o mare parte din cei din diaspora...
12072 v sr 28000 7/8
O schimbare importantă în oferta UPC Direct în Ungaria, Focus Sat în România, dar și freeSAT în Cehia și Slovacia este eliminarea tuturor programelor companiei americane Discovery. Începând cu 31 decembrie 2020, acordul privind distribuția Discovery Channel , TLC , Discovery Science , Animal Planet HD , Travel Channel HD , DTX , Investigation Discovery , Eurosport 1 HD expiră.și rețeaua Eurosport 2 HD și Food .
https://www.parabola...-kanalu-5-v-hd/
fine.jpg
showcase.jpg
Panoul de informatii pentru Discovery Showcase este prezent atat pe 11842V (UPC) cat si pe 12303V (...)
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Si la mine tot pe caid 0D97 merge f bine. Am scant doar ca sa testez daca merge, in rest nu prezinta importanta.
La mine s-a rezolvat astazi si merge cu cartela oficiala.