Cu scuzele de rigoare, netcologne este cablist, nu este dth.
Eu am postat sa iti fac pofta la "umplutul frigiderului cu carne" la providerii tai din Italia![]()
Cu scuzele de rigoare, netcologne este cablist, nu este dth.
Eu am postat sa iti fac pofta la "umplutul frigiderului cu carne" la providerii tai din Italia![]()
da stiu stai linistit
nu am raspuns cu rautate...scuze daca ai inteles asa
stiu si de netcologne
pe cablu se poate face ce se vrea...depinde de fiecare regiune in parte cum isi atrage clienti ca acolo si nu numai nu exista numa o singura firma de cablu
dar cum e in ro si cu cablu...doar unu singur..iar ne spargem oulele
Pe sat emite fiecare ce stie ca se vinde,e treaba lor si alegerea lor.Daca au abonati tin programele alea,daca nu le scot.
E greu cu incalceala legata de drepturile de difuzare iar chestia asta cu M1 pentru a doua oara e posibil sa fie o "dare in gat" din partea TVR,parca tot ei erau cu Formula 1 cand au mai fost discutii.Altcineva nu vad sa aiba interes,Dolce prea putin.Asta e,se poarta si astfel de "lupte" in media.
PS: Cel putin cei de la Focus au bunul simt sa anunte ce se intampla.
:
0B02:79E7|Focus Sat|BLOOMBERG
0B02:79E3|Focus Sat|DISC SCI
0B02:79E2|Focus Sat|DISC WORLD
0B02:79E1|Focus Sat|EUROSPORT2
0B02:79E5|Focus Sat|TRAVEL
eu am incarcat pachetu total si vad ca imi merge si pachetu maghiar poate sa mai confirme cineva
Iti deschide si Super2TV intrat azi, sau asta nu va intra in Panonia?
nu stiu pe ce fregventa e super2tv
dar panonia se deschide
pe saitu lor nu arata ca canalele maghiare sant incluse in total http://www.focussat.ro/pachete-de-programe/total/
Super TV2 e pe 2 freq . Una cu 1802 si 1880, cealalta cu caidurile de la UPC. Caid B02 nu este...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru