Intrebare, scuze!!! Am uitat sa pun semnul cuvenit.
Dislikes: 2
Corect. A mai patit cineva sau problema e la tine. Sau era o intrebare?
Intrebare, scuze!!! Am uitat sa pun semnul cuvenit.
Snow - cred ca problema e la tine... si pe canale iti pica semnalu !? daca e pe aceiasi polaritate s-ar putea sa fie LNB-ul de vina
Acum e ok. Am avut probleme cu antena1, axn, hbo, tvr. Acum imi merg.
Bucuresti, 27 aprilie 2012 – Focus Sat Romania (operator de servicii de televiziune DTH) doreste sa faca urmatoarele precizari, in legatura cu retransmisia canalelor TV apartinand Antena TV Group (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV).
Incepand de astazi, Antena TV Group a retras operatorului Focus Sat dreptul de
retransmisie a canalelor de mai sus, desi Focus Sat considera ca actualul contract de distributie semnat intre cele doua parti este in vigoare. Decizia Antena TV Group intra in vigoare incepand cu data de 27.04.2012, in pofida clauzelor stipulate de acest contract, agreat de ambele companii.
sursa - http://www.focussat.ro/pdf/Declarati...at_Romania.pdf
Last edited by startrek1; 27-04-12 at 18:05.
Ma simt mai liber. Am scapat de Dana Grecu and co![]()
Aveai telecomanda blocată pe antene ? Cine te oprea să schimbi canalul ?
Sper sa se scoata si din grila Dolce, cat mai curand posibil.
Cred ca nu este nici o pierdere pentru telespectatori.
@delta2k2, nu dar ocupau doar degeaba transponderele.
Crezi greşit ...
Cine a decis acest lucru ?Originally Posted by loplo
Oameni buni, la antene nu se face doar politică, mai sunt şi alte emisiuni. Vă plac ... bine, nu vă plac .. iarăşi bine. Păi unde ajungem dacă tot scoatem din canale ?
Eu prefer să fiu mai obiectiv, mă uit şi la unii şi la alţii. Fac o medie şi trag o concluzie. Cand nu-mi mai place ce văd schimb canalul. Simplu ...
in urma cu citiva ani sa fie vreo 25,ne chinuiam sa prindem bulgarii sau ungurii, sirbii e.t.c. iar acum vrem sa dispara un post doua sau mai multe ,oare ce se intimpla cu noi?![]()
nu vrea nimeni sa dispara - dar nici sa platesc o caruta de bani pt ele...cei care au cablu nu platesc nimic - ca de! e principiu must carry... eu cu parabola nu mai intru la "must carry"...La inceputul lunii aprilie, Focus Sat a primit o solicitare scrisa din partea Antena TV Group,prin care operatorului i se cerea un tarif de opt ori mai mare pentru continuarea retransmiterii celor 5 posturi TV.
la unii muma altii ciuma!
Last edited by startrek1; 27-04-12 at 22:17.
Incepe dictatura usl-ista!![]()
E, nici chiar asa!
INTACT are niste planuri deja clocite, ori joaca la cacealma, ori vor sa iasa din grila.
Adevarul se va afla...
PS Deci se pare ca nu digi erau aia raii
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Eu cred ca e doar cacealma. Nu dai cu piciorul la aproape 1 mil de abonati (parca atat are digi).