Să le trimitem un e-mail ? Poate se mişcă mai repede![]()
Să le trimitem un e-mail ? Poate se mişcă mai repede![]()
Salut!
Din cauza ultimelor miscari ale celor de la DigiTV, cat de curand cred ca o sa trec pe Focus.
Vreau sa stiu daca la Focus este posibil sa vad pe 2 televizoare programe diferite asa cum este la DigiTv.
Din cate stiu ei nu au oferta cu 2 decodoare pe un singur abonament. Exista vreo cale sa folosesc decodorul de la Focus + Skystar HD2 sa vad programe diferite? Sharing local? Sunt incepator si nu prea stiu cum se fac aceste lucruri.
Astept idei si solutii.
Multumesc!
Be creative!
Kaon de la focus + SS2HD nu merge, in schimb ai multe alte variante pt. sharing local (si nu numai). Placa o poti "lega" de un Dreambox500, iar ca varianta ieftina poti face sharing local cu doua receptoare optibox, echosmart sau opticum (amiko) prin calu null-modem. Referitor la Opticum, exista si un model multi-room similar celui de la digi; vezi discutiile referitoare la sharing local din sectiunile dedicate celor trei modele de receptoare.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
buna. am si eu o intrebare referitoare la focus. epg-ul la focus pe cat timp este afisat?....pentru programarea inregistrarilor. va multumesc!
Last edited by horatyu; 12-03-12 at 11:42. Reason: pentru intelegerea corecta a raspunsului
Multumesc pentru raspunsuri!
Cam ce semnal are in Spania, zona Madrid?
Be creative!
focus are semnal puternic in comparatie cu digi in zona madrid
suerte y sal U2
matracuca pentru fiul meu![]()
Am glumit; nu ma intereseaza antenele, dar e pacat ca nu se pot intelege. Pana la urma sunt 2 firme care vor sa faca profit. Abonatii sigur nu vor pierde pentru ca au de unde alege.
Mai era unul, Capatos parca. Am vazut citeva emisiuni acum ani de zile. Am renuntat in momentul in care a invitat pentru audienta toate pocnitorile (sa ma exprim delicat). Un alt fel de cancan.
Mi-au placut unele episoade din plasa de stele