unde se pune pinul asta va rog?
nici mie nu-mi mere....
in cccam.cfg?
gata cu asta am rezolvat si eu - da ma dat si disable emm: no...
Last edited by matecucu; 07-10-10 at 22:11.
Exact acolo.
Cam asta este ideea si scriu din propie experienta cand am fost abonat la Romsat Cable si fiind preluat de RCS , plateam de 2 ori acelas dth pana cand am fost anuntat de catre ei despre situatia in cauza
Numai ca aici prb. se pune in felul urmator :
- Ma abonez la Focusat sa zic pe 3 luni ( nu zic mai mult ) si ma trezesc dupa 1 luna ca trebuie sa trec la "imperecherea inteligenta" fiindca Focusat numai exista fiind preluat de DigiTv/RCS
- Cine imi mai da bani inapoi daca eu nu vreau aceea "imperechere inteligenta" ?
- Scap de d....u si dau de ta-su
Daca se pune in practica treaba cu cablu ( tranzitia/preluarea abonatiilor UPC Cablu de catre RCS Cablu ) mai mult ca sigur ca nici Focusat nu va mai fii ca in prezent
Doar traim in Ro si cine a mai pomenit 2 dth-uri ( DigiTV si Focusat ) sub aceeasi conducere/directiune ?
Cam asa vad eu viitorul prin prisma zvonurilor/stirilor care circula in prezent si poate pt. unii voi fii o piaza rea , insa adevarul cam supara intotdeauna
Atunci fa abo la Digi si nu mai stai cu morcovu` ca vei fi preluat de altii!
Eu am auzit asa tot zvon(de la RCS) ca va fi preluat doar pe partea de cablu nu si DTH, dar cine stie cum va fi....
tu ai pus KAON-ul la semnal de pe 1grad west?
ca daca pui doar cartela in KAON fara sa fie la semnal nu se intampla nimic, lasi pe tvr1 si trebuie sa se faca update-ul
ce versiune de soft ai la KAON?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
sa fiu copaccand am citit treaba cu gretarul de nu am crezut ca omul este in petrecere mare nicidecum ca el se referea la # ...
felicitari lui @piccolo08 pentru spiritul de observatie
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Omul s-a exprimat cum a stiut.
Ontopic fratilor,ontopic!Ca altfel cadem in discutii non-tehnice.
:
se pare ca se deschid iaraşi programele DOQ si Fishing & Hunting din cardul Focussat
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Din al meu nu.
Paduraru vezi ca nu esti la zi cu situatia , ia uite ce scrie chiar pe site-ul Focusat despre ei , citez doar 2 inceputuri : http://www.focussat.ro/despre.html
- Focus Sat, companie membră a grupului UPC.................
- In luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziţionată integral de UPC Romania....................
Deci daca era sa nu faca parte din UPC Ro , atunci te intreb eu pe tine :
- De ce au mai scris cele de mai sus ?
Ma repet - Adevarul este cam intotdeauna dureros - pt. unii
Focussat nu face parte din UPC Romania iar in acea asa zisa negociere este vorba de UPC Romania,contractele care au fost semnate de dealerii Focussat au fost semnate cu UPC Luxembourg,asa ca stai linistit ca Focussat nu va disparea.
DM 500S,HSS 7160