dorinta lor este sa cumperi focus total de aici amestecarea programelor , asa au facut si pe upc cablu dupa reorganizarea de luna asta , in stilul upc ma astept la multe luni de teste pana vor pune la punct programele nou introduse![]()
dorinta lor este sa cumperi focus total de aici amestecarea programelor , asa au facut si pe upc cablu dupa reorganizarea de luna asta , in stilul upc ma astept la multe luni de teste pana vor pune la punct programele nou introduse![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Vad ca pretul este acelasi momentan (pachet Total 44 RON), am luat eu azi si nu este inca modificat, dar exista posibilatea ca de la 1 sa apara surpriza ca totalul sa nu decodeze Total.
Code:In data de 30 septembrie 2010, in intervalul orar 15:00 - 24:00, aplicaţia care generează coduri PIN in magazinele ........ va fi oprită pentru mentenanţă.
Last edited by dMd; 28-09-10 at 14:03. Reason: completare
Nu cred sa ai probleme. Furnizorul este obligat sa iti asigure serviciul platit in avans la pretul acceptat de el in momentul platii. Daca nu, te adresezi OPC. Dar nu va fi cazul.
Se refera la plata prin punctele de reincarcare Paypoint/PayZone - schimbare de tarife si adaugarea altora noi (la pachetele noi introduse).Cum a spus si neutrin pachetu platit si comandat nu ii pot modifica pretu.In data de 30 septembrie 2010, in intervalul orar 15:00 - 24:00, aplicaţia care generează coduri PIN in magazinele ... va fi oprită pentru mentenanţă.
Vă rugăm să vă procuraţi din timp vouchere de reincărcare.