Sa inteleg 20 de noi canale de gen ESPN America,filmbox 1 si 2,boomerang etc sunt "cateva canale noi"...
![]()
Dislikes: 2
Sa inteleg 20 de noi canale de gen ESPN America,filmbox 1 si 2,boomerang etc sunt "cateva canale noi"...
![]()
daca vor proceda ca in cazul UPC Digital Cablu atunci o sa fie doar o vrajeala prin care vor mari abonamentele ... sub stindardul calitati ( nu este cazul focussat ) UPC are abonamentE foarte usturatoare pentru omul de rand si aici le da clasa RDS![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu am cablu la RDS si pot sa pun ca este cel mai jegoasa grila care exista.Plus este o amestecatura fara sens.De exmplu pe CTV constanta care este un post local gratuit il ofera numai daca faci abonament full.Intr-o perioada si pe banal program ERT SAT au bagat-o la full pachet.Pina cind au facut scandal oameni si a revenit la baza.La "Digi cable digital" la fel,cind au cef scoate si ceva canale din grila care nici o data nu sunt schimbat cu alte canale,face pliante cu canale care nu au drept sa transmita,pt EPG nu vorbesc cind apare EPG, pt ca in cel mai multe ori nu exista ,nu are nici o legatura cu ce arata respectiv post special la canale HD.Si cel mai important este calitate de grila, care transmite in majoritate canale locale din diverse judete care au mai mult program in reluare sau teleshoping.Timp de 30 zile au pe vox care practic nu transmite absolut nimic la moment care au putut sa introduce macar un alt canal.Singur lucru care salveze pe situatia este Digi sport si liga 1.
Nu vreau sa vorbesc pt Digi film 1 si 2 care transmite toate ziua ........... editat de zildan ...............
Concluzia mea, prefer sa platesc ceva in plus si sa am ce sa vad decit sa ma bucur cu 110 de canale fara nici o valoare numai ca sa spunem ca avem grila mare.Plus ca cind ai nevoie de un receptor HD sau macar un simplu digital nu mai gasesti nici un la casierie.Parerea mea este ca UPC a fost acuma 2 ani un serviciu de kakat dar dupa ce au pierdut o mare parte din abonati au hotarit ca trebuie si ei sa schimba politica.Cel putin la domeniu de HD au dat o lectie buna la Digi....Inca asteptam pe banal Eurosport HD si HBO HD sa fie introdus la Digi cable...
![]()
Last edited by zildan; 15-09-10 at 16:11. Reason: detalii de continut