96

Dislikes:
2
-
Standard RSP member
pana una alta..ar fi bine sa dea drumul la subtitrarea
de la Cinemax2 ca o tine asa de vreo cateva zile..
-
Banned
Nu o sa fie ESPN America.Garandat!
-
Standard RSP member
Espn
@iaro
1. Pe uplink-ul UPC DIRECT 1 west exista doar ESPN America.
2. Pe uplink-ul CANAL DIGITAL NORDIC (spot K1) exista ESPN Classic Europe, dar acesta nu este accesibil pentru platforma UPC, deoarece este un spot cu acoperire nordica.
Mi se pare relativ imposibil sa se intample asa cum spui tu. UPC incerca sa "sharuie" in simulcrypt catre platforma din Romania canale care exista deja ... nu sa introduca altele noi.
ovex
Last edited by ovex; 11-09-10 at 22:18.
-
Standard RSP member
daca va fi asa atunci vom avea fotbal american tot sezonul. Ce alte competitii mai transmit ESPN America? Intreb deoarece pe programul disonibil pe port.ro apare ca are numai fotbal american in direct, fie din NFL , fie din campionatul universitar.
-
Standard RSP member
-
Standard RSP member
Voi credeti ca lui UPC ii pasa de Focus? Nu se sinchisesc sa corecteze probleme de subtitrare la pachetele premium. Vezi Cinemax ROM, deci nu simulcrypt, ieri dimineata film suedez fara subtitrari, iar de Cinemax2 nu mai zic, ori nu-s subtitrari deloc ori sunt anapoda ori fiind transmis simulcrypt mai apar subtitrari in maghiara cand in film se vorbeste alta limba decat a filmului, sub subtitrarile in romana, de nu mai intelegi nimic. Nu le pasa!
-
Standard RSP member
Se fac teste din cauza asta mai apar probleme cu subtitrarea,UPC va coordona direct Focussat din 1 octombrie si speram ca din aceasta data nu vor mai fi asemenea probleme,din cate am inteles toate programele vor fi urcate pe satelit din Luxemburg daca este adevarat atunci sigur va fi mai bine.
-
Nu va vaitati, ca nici un DTH nu e perfect.
-
Old Member
Si stii de ce?Pentru ca romanul nu e multumit niciodata.Pentru roman DTH-ul perfect ar fi acela care ar cuprinde toate programele full la pret de 2 de ron.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Standard RSP member
mondo vorbeşte pentru tine. Eu nu cer decat calitate şi respect pentru că plătesc. Nu m-am plans de costuri. Dacă era moca nu scriam nimic. Mă vezi să mă plang de Sky Italia că nu bagă subtitrări in romană? Nu. Pentru că e moca. Sper că ai priceput.
-
Old Member
Muta abonamentul la alt DTH daca nu te aranjeaza cel pe care il ai.Poate au subtitrari la toate programele altii.Va luati de orice pentru nimic.
P.S. Subtitrarea la Cinemax2 merge.
Last edited by mondo; 14-09-10 at 16:31.
-
Asteptam sa vedem ce schimbare o sa fie cu data de 1 Octombrie, dar sa nu va asteptati la mari surprize din partea UPC!
-
Standard RSP member
la focus de la 1 apar doar cateva canale noi, dar nimic interesant, din cate stiu ceva pentru unguri, se pare ca ceva de sport... insa daca speram la HD, inca nu este momentul pentru cei de la UPC, sa faca acest pas!....
-
Banned
Sa inteleg 20 de noi canale de gen ESPN America,filmbox 1 si 2,boomerang etc sunt "cateva canale noi"...