pai cu gbox nu merge deloc iar cu gbox+newcs+cs2gbox merg doar cateva
deci...abia acum am ajuns acasa sa fac proba(18,03).... am scos cablul de net din box...am pus pe tvr1.....cu gbox activat ....in max 1 minut am avut imagine, cea care-mi lipsea pana la momentul scoaterii cablului de net...cardul era cel activat in luna octombrie si care pana la scoaterea cablului de net nu a mers....concluzia??????? ....oricum , acum functioneaza...multumesc din nou celor ce mi-au raspuns si ajutat in acelasi timp
pai cu gbox nu merge deloc iar cu gbox+newcs+cs2gbox merg doar cateva
...merge incearca ce am spus ca am facut..."doar cateva"...poate nu ai activate decat "cateva" ...
![]()
Mai baietzi, ziceti-mi si mie pe PM citeva numere de telefon de fix sau de mobil de la focussat sau ronet ca le-am incercat pe toate din pagina lor si altele pina acum... Nu le merg telefoanele si vreau sa-mi dau echipamentul inapoi, am tot sunat la ei de vreo doi ani de cind am o antena si receptorul de la ei in custodie si nu l-am folosit decit putin din 08.01.2007 . In Ianuarie acum implinesc doi ani de cind le am si nu vreau sa-mi prelungesc contractul cu ei. Si nu-i pot contacta. Sau este cineva din sectorul 1 care sa-mi poata rezilia contractul sa-i predau echipamentul !? Adica mai aproape de mine ca nu ma duc pina in Oltenitei sa ma intorc cu ele in brate. Firma asta (focussat) poate nici nu mai exista... In astia doi ani am cheltuit mai mult pe telefoane solicitindu-le sa-mi trimita pe cineva sa le ia inapoi. Ziceti-mi niste numere de telefon valabile va rog !!! Multumesc !
Oricum toate le-am dat jos singur de mai bine de un an ca nu mai aveam semnal pe Thor si toate sint in casa, la caldura de atunci... Nici macar praf sau rugina nu au pe ele... Hai ca v-am scutit si de dat jos, ramine de vazut daca mai e necesar sa platesc taxa de DeZinstalare![]()
Last edited by Snow; 11-12-08 at 12:28.
Cine-mi vede linia channel6area51.homelinux.com 12000 rog sa nu o stearga ! Folosesc in continuare cccam pe dm500-s (imagine GP) cu card viaacces TVR pentru 13,0/16,0/19,2/28,2. Multumesc !
Sediu Focus Sat
Focus Sat Romania
Şoseaua Olteniţei nr. 35 - 37
Bloc ISPIF, parter
Cod poştal 041293, sector 4
Bucureşti Telefon: (021) 406 7220
Fax: (021) 406 7210
E-mail: office@focussat.ro
http://www.focussat.ro/contact.html
Am rezolvat cazul. Multumesc de support !
Cine-mi vede linia channel6area51.homelinux.com 12000 rog sa nu o stearga ! Folosesc in continuare cccam pe dm500-s (imagine GP) cu card viaacces TVR pentru 13,0/16,0/19,2/28,2. Multumesc !
nu e public
Last edited by laleauaneagra; 29-12-08 at 21:13. Reason: nu e public
@sobyeuro
Acel nr. de telefon nu e public. Te rog sa-l stergi !
scuze..........
155.300 abonati la sfarsitul lui 2008 cu un plus de 17.600 fata de 2007.
cum pot sa scot din menu recept kaon pin-ul ca nu il stiu l-au pus tipu de la focus ca sa nu pot avea acces introduce frecvente,se poate scoate.![]()
Daca ai acces la menu kaon,te duci la factory reset(revenire la setarile din fabrica),iar codul redevine 0000 sau 1234.
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
care-i numarul de telefon valabil la focus pentru activare?
E suficient SMS la 1883 cu(cod smartcard spatiu aptiune abonament spatiu cod activare) sau la tel 021/406.72.20