Thanks Thanks:  96
Likes Likes:  83
Dislikes Dislikes:  2
Page 23 of 57 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 331 to 345 of 853

Thread: Focus Sat

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

miai luato inainte, era sa scriu si eu acelasi lucru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

A reusit cineva sa faca update la cardul FocusSat doar cu oscam? Daca da, ce setari aveti la sectiunea dvbapi din oscam.conf si sectiunea readerului din oscam.server ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nimeni nu a reusit sa faca update la cardul FocusSat doar cu oscam?

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nou canal la Focus Sat - Discovery TLC Romania -12380 V 28000 -( SID 0x0029; TSID 0x0065; ONID 0x1771 ;FEC 5/6) Conax - se vede cu pachetu de baza Familia
    Pe acelasi tp. mai sant:
    Fox News -Power Vu
    Hallmark Czech - Power Vu
    Universal - CriptoWorks/NagraVision

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu a reusit nimeni sa faca update la cardul FocusSat doar cu oscam? Nu am gasit combinatia corecta de setari care sa-mi faca update la subscriptie.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Salut , exista vreun dealer/i Focussat pe acest forum , va rog frumos raspuns prin pm deoarece vreau sa ii intreb ceva

dMd
    Guest

Acum depinde de intrebare, insa daca intri pe pagina lor oficiala sigur vei gasi raspunsul la multe nelamuriri, eu unul cred ca este cea mai buna sursa de informare pentru cineva care vrea sa contracteze un abonament la acest DHT.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un dealer???....multii dintre ei nici nu stiu ce fac defapt...poate un raspuns vei gasi mai usor aici sau pe pagina lor oficiala

sa nu sariti dealarii de pe acilea cu gura ca am specificat.....nu toti

am data acest raspuns ptr ca eu cand am cautat un dealer pe acilea....culmea nu a sarit niciunu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

In fine vad ca nici un dealer nu mi-a trimis/raspuns la pm , asa voi scrie aici informatia/zvonul in cauza si nu vreau sa fiu acuzat de raspandirea unor zvonuri ci sunt interesat dupa cum am mai scris in schimbarea dth-ului si ca urmare a acestei situatii prospectez piata/ofertele si gasesc/doresc cat mai multe detalii in acest sens
    Pe un alt forum sa scris ca pana pe 31 august dth-ul Focusat isi va inceta colaborarile cu toti dealeri pe care ii are ( situatie identica cu Akta ) , fiindca de la 01 septembrie va fii preluat de rcs
    Acum cerand mai multe explicatii vis-a-vis de situatia mai sus descrisa respectivul a mentionat ca de la 01 septembrie se va prelua UPC-ul prin cablu , insa avand in vedere ca Focusat face parte din UPC userul in cauza a mentionat ca se vor lua anumite canale si posibil sa inchida/preia acest dth ca doar nu o sa aibe 2 dth-uri pe acelas satelit rcs-ul
    E ce zice-ti d-nilor dealeri care sunteti pe acest forum , ceva explicatii mai concrete sau a-ti fost luati si voi prin surprindere
    Oricum ma asteptam la aceasta miscare , fiindca se vehiculeaza/circula informatia cu preluarea UPC-ului de catre RCS de mai mult de 1 luna si ca intotdeauna "orice minciuna are un sambure de adevar"

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Tu ce vrei de fapt? Esti abonat la Akta care este acum Dolce, dar nu vrei sa treci la Dolce ci vrei sa iti ei Focus, dar nu vrei sa iti ei Focus ca vor fi preluati de Digi !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Cam asta este ideea si scriu din propie experienta cand am fost abonat la Romsat Cable si fiind preluat de RCS , plateam de 2 ori acelas dth pana cand am fost anuntat de catre ei despre situatia in cauza
    Numai ca aici prb. se pune in felul urmator :
    - Ma abonez la Focusat sa zic pe 3 luni ( nu zic mai mult ) si ma trezesc dupa 1 luna ca trebuie sa trec la "imperecherea inteligenta" fiindca Focusat numai exista fiind preluat de DigiTv/RCS
    - Cine imi mai da bani inapoi daca eu nu vreau aceea "imperechere inteligenta" ?
    - Scap de d....u si dau de ta-su
    Daca se pune in practica treaba cu cablu ( tranzitia/preluarea abonatiilor UPC Cablu de catre RCS Cablu ) mai mult ca sigur ca nici Focusat nu va mai fii ca in prezent
    Doar traim in Ro si cine a mai pomenit 2 dth-uri ( DigiTV si Focusat ) sub aceeasi conducere/directiune ?
    Cam asa vad eu viitorul prin prisma zvonurilor/stirilor care circula in prezent si poate pt. unii voi fii o piaza rea , insa adevarul cam supara intotdeauna

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Atunci fa abo la Digi si nu mai stai cu morcovu` ca vei fi preluat de altii!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu am auzit asa tot zvon(de la RCS) ca va fi preluat doar pe partea de cablu nu si DTH, dar cine stie cum va fi....

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Focussat nu face parte din UPC Romania iar in acea asa zisa negociere este vorba de UPC Romania,contractele care au fost semnate de dealerii Focussat au fost semnate cu UPC Luxembourg,asa ca stai linistit ca Focussat nu va disparea.
    DM 500S,HSS 7160

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

hexact,iaca lamurirea ce trebuia data
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 23 of 57 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast