Exact acolo.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
sa fiu copaccand am citit treaba cu gretarul de nu am crezut ca omul este in petrecere mare nicidecum ca el se referea la # ...
felicitari lui @piccolo08 pentru spiritul de observatie
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Omul s-a exprimat cum a stiut.
Ontopic fratilor,ontopic!Ca altfel cadem in discutii non-tehnice.
:
se pare ca se deschid iaraşi programele DOQ si Fishing & Hunting din cardul Focussat
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Din al meu nu.
nici din al meu. am focussat total FULL inclusiv Panonia
voua va merge canalul asta in baza? sau care aveti extra va merge?msi
Pro Tv Chisinau - este in oferta FocusSat Moldova .Nu este in ofera Focus din Romania si nu se deschide cu nici un pachet.Este un canal exclusiv pentru replubica Moldova.
omule nu ala de pe 11919v ci ala de pe 11977v... sunt multi ce se baga dar nu-s la curent si updatati..asa e romanu....
Cartele de reincarcare la ce Peco-uri gasesc?
sau sunt si la Posta (romana)?
Varianta cu reincarcare de pe telefon (Voda+portocala), nu-mi surade.
pay point este cea mai buna varianta de "refill", dupa parerea mea. costul exact, fara alte comisioane. aceste puncte se regasesc in incinta multor magazine. eu am unul in apropiere intr-o "falimentara".![]()
succesuri!![]()
Nu se deschide - de vreme ce se numeste ProTv Chisinau - este doar pt. Moldova iar frecventa este 11977 H (polaritatea este gresita).omule nu ala de pe 11919v ci ala de pe 11977v
Bebe TV si-a schimbat numele in Duck Tv
http://www.focussat.ro/pac_aventura.html