Intradevar grila este bogata acum, dar cam piperata 59 de lei cam mult!
Exact cum banuiam eu,nimic moca (Eurosporturile era culmea sa nu le bage in Familia).Cel putin acum au grila bogata chiar daca la pret cam piperata.Na,ca a iesit in versuri.
:
Intradevar grila este bogata acum, dar cam piperata 59 de lei cam mult!
Mie mi-a dat 82 ron pachet full.
:
ESPN America - Extreme Sports
![]()
![]()
![]()
![]()
Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat
din pacate si pe cablu este aceiasi problema pretul ridicat , in plus la ultima reorganizare a pachetelor pe cablu nu mai este deloc convenabila grila ( cel putin pentru mine ) . din pacate pe praful asta pretul conteaza cel mai mult in alegerea uni furnizor DTH![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Conteaza foarte mult pretul abonamentului, mai ales la noi in Romania !
Pachetul FULL pana acuma a fost 45 ron fara pachetul panonia. Oare iau schimbat pretul, ca nu ma regasesc in pagina lor oficiala.
Full va fi 49 de lei, scrie la sectiunea "plata"
http://www.focussat.ro/plata.html
xxx nu il regasesc in tp-uri. stiti unde e?
antena triax td110 pe
16 E +19 E
OzTm,
Multumesc,
Au facut marire de abonament, insa nu mi se pare exagerat, pentru mine. Este singurul care poti incarca cand vrei si sa nu te gandesti daca ai platit sau nu factura.
Mie nu mi se pare deloc mult 59 RON Focus Sat Complet (toate pachetele in afara de Panonia). Asta cu conditia sa aduca pachetul Filmbox la calitatea la care este pachetul Cinema (imagine, sunet original si subtitrari). Pentru oameni ca mine, indiferenti fata de fotbal, este o afacere buna.
neutrin,
49RON e pretul pe siteul lor oficia.
Am un pliant in fata:
49 RON va fi Focus Sat Total (Familia, Aventura Plus, Cinema si Sport).
59 RON va fi Focus Sat Complet (Familia, Aventura Plus, Cinema, Filmbox si Sport).
salutare dupa parerea mea focus pentru mine ramane cel mai bun calitate semnal-da plata usor-da si sharing cu cartela lor-da is the best FOCUSSSAT
Si pentru mine este cel mai bun DTH.
Success in continuare!