Si un fisier care presupune existenta unui backdoor :
cccam_bakdoor video
Pe mai multe forumuri, in ultimele zile , revine cu insistenta ideea ca la originea
dezactivarii in serie a numeroase carduri Videoguard s-ar gasi "colaborarea"
fortzata a celor de la DMM prin intermediul CCcam 2.1.4 !!! cu atotputernicul
australian ... din media.
S-ar putea sa fie un simplu zvon ... dar daca nu-i asa ?
Si un fisier care presupune existenta unui backdoor :
cccam_bakdoor video
Last edited by zildan; 16-11-10 at 14:01. Reason: Lynk
Dupa ce vezi filmuletul ... gata cu presupunerile ! CCcam chiar are
un "backdoor" ...facut pentru cei care vor sa afle se serii au cardurile
unui anume CAID sau PROVID de pe liniile unui server ... si daca providerul
stie seria cardului ...dezactivarea lui este o chestiune de minute !
Este absolut evident ca Murdoche a batut palma cu DMM ... sau i-a strans
de .."aparat" ca sa dea din casa ...
Am trecut la 2011![]()
Cam asta e in film.
Last edited by zildan; 16-11-10 at 14:21.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Singura posibilitate de-a ne feri de acest backdoor este FIREWALL. Cred ca o sa revin si eu la firewall / peer, pentru fiecare peer in parte creata o regula de firewall cu ACCEPT pe portul 12000, in rest DROP!! Atunci poa`sa-si f**a programul acela.
![]()
Toate-s vechi si noua toate!
sau mai sigur oscam...
Asta e: ori firewall ori inapoi la o versiune "outdated" ori Oscam. Si uite asa toti trec pe Oscam :-). Sau nu ?
HH/1m
Stirea a fost publicata pe forumurile germane de catre cineva care are acces la forumuri NP.
Tipul specifica clar ca acest backdoor a fost introdus deja de la versiunea 1.6.0
In concluzie: nu va obositi sa "downgrade-ati" cccam-ul ci treceti la oscam (vezi @dan2000)
Mai intai, cei de la cccam team s-au vindut celor de la DMM.
Acum ca oscam e pe cale sa bata la kur cccam, DMM nu mai plateste.
Asa dar este nevoie de o noua sursa de bani: providerii si producatorii de sisteme de criptare au cel mai mare interes.
Se spune ca Digiturk deactiveaza deja carduri engros. Se stie de unele cazuri de provideri codati in NDS.
Se banuieste ca si providerul german a cumparat acel soft de logare de la cccam-team.
De aceea s-a hotarit acest tip sa iasa in public, pentru a pune in garda pe cei ce au abonamente si pun cardul SKY D in share.
Stirea a publicat-o sub alt nick decit cel binecunoscut, pentru a nu fi exclus din forumurile non-publice.
Cam asta am citit eu in ultimele zile pe la nemti.
V-ati gandit si la posibilitatea unei "intoxicari"? Deocamdata cel mai puternic emu pt share si cel mai folosit si cel mai usor de configurat ramane cccam. Bun, oscam vine tare din urma, dar tot in urma e, cel putin pentru moment...
Oricum, daca nds vrea nu mai merge cardul in share sub nici o forma. Sa nu uitam de boom sau hd de la dolce.
Deci, stati voi linistiti... nu va mai agitati. Cat despre cardurile oprite, sa fim seriosi. La cat de dobitoci sunt unii mai au putin si se plang la provider ca nu le merge cardul bine in share.
Posibil si ceea ce afirmi,dar...cum dovedesti ca ...inchiderea a sute de carduri aflate in share e doar o..intamplare? de ce se inchid cardurile ce folosesc CCcam si cele ce folosesc Oscam nu au nici pe dracu? asta ma face sa cred ca nu e o intoxicare
PS! sunt destui naivi ce nu stiu sa configureze un card X sau unul Y in share,dar nu sunt...sute in diferite colturi ale Europei!
Eu am dubiile mele in privinta asta .... ar fi un backdoor ?? tot ce e posibil... ca se poate citi toate serialele de la Nds ? tot cei posibil dar de ce nu de la toate cardurile dupa cate zice filmuletul orice caid se poate si nici oscam nu ar scapa deodata ce scrie ca citeste si newcamd conection cat despre dezactivari in masa asta nu cred si nici nu am auzit decat cateva sporadice ici colo din cauza unor errori si imediat au fost repuse in share dupa schimbare (vorbesc din expierenta personala ) daca backdoor exista de la versiuni inferioare de ce nu sau luat masuri ani de zile in urma ? Cat despre o contramasura pentru a masca serialul ce sa mai spun exista de inainte de a exista shareul (vezi toate blokerele nds nagra etc ) parerea mea personala e ca e un zvon ca toate altele de frica ca shareul a luat o amploare mare si nu il mai pot controla .
Versiunea 2.1.4 a aparut la sfarsitul lunii Ianuarie. S-au gasit unii dupa aproape un an sa spuna ca are ceva in el care blocheaza carduri. Hai sa fim seriosi. Eu nu cred.
Trist e ca exista oameni care au patit dezactivarea, si erau in share de mult timp!
Eu nu cred a e intoxicare.
Mai trist este ca am vazut procedura de backdoor comentata in dezasamblor.
E reala faza, la oscam au facut deja sa nu propage comenzile respective!!!
Last edited by zildan; 16-11-10 at 21:49.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...