Nu ma cert , se intelege total gresit , arat exact ce il framanta pe dom banu . Mai nou in seara asta imi da dovada ca imi poarta de grija , tot in seara asta vre sa se echivaleze ca tata si numai trante produce . Nu se vede ce nesimtit este . Mai jigneste pe catalin , pe mitu oameni dornici sa faca sa invete .
Daca tot zice ca eu sunt clona cu ambii , de unde aceea .. mea? pai eu cunosteam televiziunile alea Alexander tv , si ce mai zicea necherman , de unde cunosteam eu TOP tv bulgaresc pe o droaie de frecvente . Bai nene una si buna va zic , uitati-va dracu ce scrie fiecare om si ce cere si pe urma datii cu "clona" inainte .
Oricum DECIBEL este clona lui 007 ! De unde ma prind ? simplu , ii scriu si desenez lui 007 si decibel imi rapsunde asa :
Bai nea banu .. calmeaza-te ma ca nu gasesti peste tot omani sa poti sa le faci cu ochiu sa baneze cand vrei lume zicand ca e clona !
Nu uita ce zic , nu pe toti ii intereseaza asa ceva ! Sau pe x sau y ca la ora deh incepe fenomenu z . Asa ca radule , nai ce sa ii ceri lu' prietenu tau de breasla 007 , asta este !
Cand e de adevar imi pune pumnu in bot sa tac !
OAU ! adevarul doare !

Reply With Quote