E ultimul mesaj , ma jur , si de aici iti intorc spatele ca singur singurel ti-ai dat arama pe fata de multe ori , tu ai inceput cu provocarile pe rdi in trecut?
Am antenele alea sarme , amplificatoare stricate , radio terminat , evident ciucurasi ieftini .
Cand era vorba de o explicatie corecta a unui fenomen radio ii dadeai cu FADING inainte si inapoi si tot mataluta omul cel mai invarsta sa faci rost de o banare cand eu am explicat ca nu putea sa fie FADING , se vede ce cunostinte si DOXA full detii . Nu uita , eu nus omul care daca intorc spatele , ma reintorc in timp .. cucu si doua vasle .
Oricum raman amintirile , dom banu de la strungarie , asculta niste interferente radio care le catalogheaza cu fadingul , la dom banu vin turcii din vest pe sporadic , radio blaupunkt are 1.1µV si tot cu acesti 1.1µV este peste orice tuner la sensibilitate . Nu am sa prind in veci ceva corect , deoarece normal numai prin antnele mariei sale se opresc undele .
Bun , asta a fost tot . Zi lu Fanta , bafta si numai bine . Nu ma mai vedeti pe forumul unde dai bere si vin sa ma baneze .

Reply With Quote