Ma , si tu ai dreptate , spunand ca are om in telecomunicatie , nu vad rostul de a mai provoca discutii pe aceasta tema . Parerea mea e un fel de fifty fifty , jumi - juma , ori jumate , celui ce este in telecomunicatii , ii da eroare , si jumate mai trage de limba sa i se explice , dupa care parca si vad ca "acesta detine o doxa foarte bogata in cunostinte si astea erau fleacuri" . Mai , hai sa trecem ca nu stau sa ma uit la ce este in plus . Voi vorbiti , eu am antena sus , radio si pandesc 93.3 poate poate vine ceva chiftelutze de la radio K , ca de kiss , sunt satul .![]()
Dane , hai sa nu fiu rau , vedeti ca nu am scris din motive de a nu iesi caraghios , dar Radio Targu mures are 2 adversari buni , unul spre sud est si unu spre sud . N-am filmare sau audio , dar apeland la zvartoshu am inteles exact ce si cum sta treaba . De aceea nu am mai comentat . E penibil sa scapi un asemenea toast cand ceva grec da capace la un romanesc sau un sarb se suie peste grec si romanesc , dar ce sa ii fac , m-am invatat minte.

Reply With Quote