O, Dane , am auzit pe 93,1MHz emisiunea ta de pe radio pirat , ai avut o multime de invitati cu care ai dezbatut cei 7 ani de radio. Imi place ca esti non clandestin si dai pe fatza cum a fost radio , cu ce ai emis cum aveai "trusa" cum i-ai povestit unuia din buzau .
Ma crezi ca in momentul in care a vorbit MIKE parca , imi vinea sa scriu aici ca ii scri tu ca are perfecta dreptate in afirmatiile cu piratii care uita de emitatoare facute pe creioane si cele de 3 blocuri distanta de cel ce emite ? In fine am avut ce asculta pe o intensitate , de 4 nivele din 5 afisate asta undeva la etaj 8/9 in zona obor- doamnei. Daniele esti foarte interesant dar foarte rar si pus la punct . Imi place doar sunetul cum se aude cristalin si cu niste inalte atat de marunte ca suna a ceva nou care nu prea se aude in fm la noi , mai era un pirat pe 107,8MHz care se asemna la inalte cu tine.
Mai , ce sa iti spun , La multi ani la pirat , si ai grija ca esti foarte tare pe etajele superioare . Am si un material cu tine , dar nu am inalte la inregistrare ca sti doar ca eu am setat audio din board la dx . Succes .