Results 1 to 15 of 160

Thread: Ce mai prindem prin Fm?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Mda .. am ajuns a demonstrez nimanui ca prind turcii !! 007 am zis si nu ma repet , octav nu exista ! ........
    Bai nene necherman , 2,5lei .. id de mess radio_play_fm si vorbim pendelete de asa ceva , am 1 langa mine .

referitor la turci vreau sa va zic ca misca in draci , nu ca misca 94,5 TRT1 de la demircoy , sa dea dracu in el , zici ca parca shabla da seism si unele afecteaza in draci troposfera , altii au zis ca o data cu urcarea spre 2012 incepem de pe la 300km dx in mod normal , ceapa masi , eu vad ca nu e in regula de aprox 6 zile treaba cu propagarea .
    Vedeti cei de pe blocuri inalte ce inseamna dx cu turcia , si haiedeti sa il inlaturam pe marele catelus 007 , gradinita de altfel a forumurilor care nu storci de la el nici macar un exemplu concret , ci numai provocare . so asa ca .. "labareala , avem zilnic " sa punem dracu mana sa facem dx ca aici nu e coltu vesel al femeilor , mama ei de treaba .
    Last edited by stargate; 15-01-11 at 21:38. Reason: fara jigniri
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm