Dane draga , te inteleg ca te macina si piseaza nefericirea ca nu ai luat tuner bun , ma simt si eu cu al meu la fel . Ma crezi ca in tinereti am avut o dezamagire cu teapa cu oltcit ca este cu piese frantuzesti si teapa cu dacia cu piese de renault? Sti ca pe vremuri erau costisitoare toate si o teapa te indispunea sa faci si un infarct ?
Fiecare pierdem , si eu am pierdut bani , recunosc cu vremea laudatului ca se audceau SANYO cu un difuzor si o caseta , acelea cu mufe in spate de MIC si de line-out .. Casetofoanele international contrabanda si cele originale cu integratele tipice an7112 sau ka2223 cu egalizatoarele alea cu 5 benzi . Vemuri frumoase . Sanyo - 1800lei , Internatioal - 1100lei , Sanyo stereo hoho .. 2450lei .
Dane te inteleg si te laud in privinta AMPLIFICATORULUI care tot zici despre el . Tunerul meu de ex nu are pe antena acele 2 tranzistoare bipolare cum era pe vremurile de glorie , KTC9018, care faceau show in radiourile anlor 90. Afla ca am construit 1 amplif si am adaptat , si am reusit doar sa prind nitel mai bine FM+ .
Turci am , recunosc in 93,1 dar pe bune de nu lasa de dorit cum se aud de departe acele variatii. Aici ma faci , imi dai lectii , ridic capul si recunosc .
Nu ma ambalez sa cumpar ceva , nici alt tuner deoarece eu am o fixa , sa imi fac pe aparatele ce le am adaptarile si corecturile speciale si sa reusesc noi performante cu cele achizitionate.
Te rog personal sa ma asculti si sa ma ajuti .
Ai postat filmul asta :
http://www.youtube.com/user/zvartosh.../9/yeNZ86AMpQg
te rog sa explici exact cum ai facut alimentarea deoarece ai 5,3V pe el cu 92mA . Cum ai scos tu 4,6V cu maxim 24-33mA stiind ca daca dai mai mult strapungi fet-ul ?
O alta intrebare , cum se aud turcii daca e dat prea mult in primul stagiu ca nu pricep , scade zgomotul benzii si apare si mai bine ce e pe dx . Aici ma depaseste cu mult pe mine ceea ce ai aratat in film .
Vreau sa ma luminezi la filmul asta :
http://www.youtube.com/user/zvartosh.../8/aGtWzT1cdrc
Deci tu ai in schema originala fara antena 2dB sau 1dB daca la 5-9dB se auzeau turci .
Sunt foarte atent la filmele tale . Cand mai am nelamuriri fa un bine sa imi explici , dar mai calm ca stiu cum este cand iti vine peste ceea ce vezi si simti ca ar fi nereal sau prost . Slava domului toti trecem prin asa ceva .