Da , el insusi el , contacteaza-l pe mesenger si iti explica pendelete . Eu ma las usurel , usurel , ca sunt spre 60 de ani , deja cand vad o masa , vad si o bere si ceva prieteni ce talmacim ce faceam pe vremuri .
Referitor la ceea ce spui , daca cunosti si ai posibilitatea "telecomunicatiei" , se intelege ceea ce spune dansul a-tehnic sau a-romaneste sau cum vrei . Daca vrei sa il provoci sau sa provoci si pe altii spui si explici ca nu se intelege ce explica , sa titram pe ecran scris-ul sa devina mai citeti si asa mai departe . Noi aici suntem oameni maturizati si copti in ale reparatiilor , ale selectoarelor si FI-urilor . Totusi , putin respect .
Zvartoshu este dx-erul real al romaniei in FM . Se vede clar ca numarul de postari pe aici , de ex , consta exact in DX fm si TV .
M-am lovit de aceeasi tema , am cautat personajul , l-am pus sa imi deseneze si cat ma chinuiam sa inteleg acest "dx" el a venit cu o solutie neortodoxa , aceea de a "tuna" un tuner . Acum sunt perfect multumit , si merg inainte , cand e vorba de sensibilitate dx si alte acelea il recomand pe zvartoshu , nu ma mai culc cu urechea pe site-uri si asa mai departe , ca nu putem compara dx-ul din VEST cu acesta din EST, sau lauda de receptoare sau "pun ban mult , aparat scump stau in fata" ! Nu , categoric !
Succes si atentie foarte marita .