E ultimul meu mesaj mon amis , ma repet .. e ultimul .
Deci draga omule , sunt dx-er cu experienta , tu om de baza in depanare radio-tv tinand de cooperativa si radioprogres . Bun pe vremea aia erai invatat in baschetii lu HECTOR cu VEF , GLORIA , NEPTUN sa faci receptia in mers pe strada sau pe unde colcaiai , Mamaia si selena Le stampilai si le schimbai doar sursa sau clemele de la butoanele de gama si selector din radio .. ce dracu .. parca nu am copilarit asa .
Ma rog , alta e obsesia crunta a ta , sa scoti turci .
bai nene tu te vezi , si te las in obsesia ta , cum poti sa imi dai CLASA cu mana dreapta stiind ca esti pe casa liftului cu antena? Tu te vezi cata petardele de receptii scoti cand tu acolo ai semnal dublu ce am eu in groapa asta nasoala a bucurestiului ? Laso dracu ca pute cu tunerul , zici ca esti obsedat ca 2-3 dastia ca tine care construiesc ceva si care le pupa si le baga in plapuma ca sa nu raceasca iarna RF-u .. in ele ..
NU asa se face ma , nu , ca imi ies dracu din fire , cu AMPLIFICARE se face ma jongleria , dracu iti repet , cu AMPLIFICARE si nu BIPOLARA cu 2 tranzistoare dastea 2sc sau ce bfy ai pe masa.. CU ceva MOS-FET , ce nu are zgomot de fond . adica scoasa antena sa ai SNR de 2-3dB zgomot de BANDA si pe 5-8 sa auzi TURCI din camp .. uite aici mostra de la fata : http://www.youtube.com/user/zvartosh.../8/aGtWzT1cdrc
ai aici de la 5dB spre 12dB o mica propagare scatter meteorologic de vara .. tot cu ce vrei tu ..
Nu uita ca eu mai stiu si de 90 viva si de 99,8 power turk , bizim 104,4 care apar lsi alea o data cu asta , 106 PAL , si 108 DOLUNAY .. Hai sa fim realisti ca am zis bine ca esti cu o obsesie marca TGRT si pe langa sunt atatea care se ivesc .
Ia rabla aia de onkyo buna pe audio si prastie la dx si pune dracu mana si fati amplificator ca ai scula calumea de facut cablaje , am pretentie ca ai lucrat in cooperativa si acolo acidu azotic si cerneala serigrafica si cu sufliciu erau puse langa ca sa faca reconditionari sau chiar filtre de 5,5/6,5 cu ele .. sa faca cablajul de la sursa de radio care la unele lua foc .. cazuri intalnite de un mester Burcea daca zice ceva . So asa ca hai ca sa terminam ca deja dam cu mesajele mai ceva ca la provocare si nu ca la pasionat si cel ce realizeaza ceva si il explica , nu ca unii sa si faca lauda ca gaina la ou .
Haidi pa .. ca deja am trebi .

Reply With Quote

.