Results 1 to 15 of 29

Thread: nu pot prinde hellasat2?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Posibil ajutor!

Quote Originally Posted by adriano222 View Post
    salutari
    va rog sa ma ajutati cu ceva ideii pt hellasat 2
    aveam instalat dolce si totul era ok dar am mutat antena pe alt satelit si nu mai reusesc sa prind acest satelit,!,am si un satfinder si nimic-calitatea este la 99% dar semnal 0 am schimbat ligheanul, lnb-ul, cablul si nimic! cu acelasi echipament vad alti sateliti(astra,hotbird)
    de precizat ca ma aflu in italia,napoli am incercat sa prind hellasat si pe dreambox si tot nimic!
    Daca nu ai reusit inca sa reglezi antena arunca o privire aici deasemeni o aplicatie pentru android, se numeste dishpointer video aici .
    Cand instalezi aplicatia iti explica exact cum sa procedezi.
    Eu am instalat aplicatia asta, nu este scumpa, am procedat in felul urmator: am pus telefonul exact deasupra lnbu-lui (gps-ul/reteaua de date sa fie activ pentru a detecta locatia si a mari precizia, recomand gps-ul fixat) si am miscat usor antena spre directia aratata de telefon, ca sa fii sigur iti recomand si satfinder-ul montat intre antana si receptor. Pozitia lnb-ului o fixezi singur dupa ce ai fixat antena pe satelit. ***Pe unele suporturi, lnb-ul se poate misca inainte si inapoi.*** Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati.
    Last edited by dMd; 06-12-11 at 23:13. Reason: formatare text